SKU
00000572

Anti-worteldoek 210 cm per m2

- Breedte: 210 cm

- Per vierkante meter te bestellen

- Voor tuin- en grindpaden, moestuinen, bloemen- en tuinborders, opritten, vlonders, bestrating/tegels

- Prijs: €2,- per m²

 

Gewichtsklasse
Groot
€ 2,00
SKU
00000572
Anti-worteldoek 210 cm per m2

Kiyoh

Klantenbeoordeling

Anti-worteldoek 210 cm, per m²

Eigenschappen

  • Breedte: 210 cm
  • Gewicht: 95 gram per m²
  • Bestelbaar per vierkante meter

Anti-worteldoek

Een anti-worteldoek laat water door, maar houdt wortels en licht tegen. Hierdoor beschermt dit doek optimaal tegen onkruid en zult u hier geen last van hebben als u het onder een constructie of bestrating plaatst. Het stevige anti-worteldoek gaat de groei van wortels tegen (omdat zonlicht tegen wordt gehouden en onkruid geen ruimte krijgt om te groeien) en biedt daarnaast stabiliteit aan de grond.

Toepassing

Het anti-worteldoek kan bij enorm veel tuinklussen worden gebruikt en kent dus veel toepassingen. Zo is het te gebruiken onder tuin- en grindpaden, zodat er geen onkruid tussen de tegels omhoog komt. Maar daarnaast is het ook perfect in moestuinen, bloemen- en tuinborders, opritten en onder vlonders en bestrating/tegels. Door het plaatsen van een anti-worteldoek heeft u nooit last van ongewenste begroeiing en geniet u ieder moment van het jaar van een schone oprit, vlonder, etc. 

Maatvoering

Dit anti-worteldoek heeft een vaste breedte van 210 cm en een gewicht van 95 gram per vierkante meter. Het doek is per vierkante meter te bestellen. Heeft u bijvoorbeeld 21 vierkante meter nodig? Bestel dan 21 stuks van dit product. Wat u dan geleverd krijgt is een rol anti-worteldoek van 210cm breed en 1000 cm lang. Dit anti-worteldoek is ook per rol van 100 meter te bestellen.

Productspecificaties
Prijs € 2,00