Corona-maatregelen

Corona-maatregelen

Corona-maatregelen

19/12/2021

Beste bezoeker/klant,

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Door de regering en het RIVM worden de maatregelen om verspreiding tegen te gaan steeds verder aangescherpt. Ook ‪Houtenbouwmaterialen.nl‬ gaat een stapje verder in het nemen van maatregelen. Wij vragen hierbij om uw hulp en begrip.

In het kort:

- Onze winkel is tijdens de lockdown gesloten.

- Wij zijn wél geopend voor het afhalen van bestellingen. Dit gaat op afspraak (wij nemen contact met u op) en tijdens onze reguliere openingstijden.

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen bij voorkeur via onze webshop te plaatsen en de betaling via iDEAL te doen of bankoverschrijvingen. Uw bestelling wordt dan thuisbezorgd. Door het coronavirus is het erg druk. Door de drukte kan het voorkomen dat producten uitverkocht zijn. 

Ook kunt u de bestelling afhalen op een van tevoren afgesproken dag/tijdstip. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling klaar staat.

Zowel tijdens bezorgen als afhalen, vragen wij u gepaste afstand (1,5 meter) te bewaren. Het spreekt voor zich dat u onze winkel niet bezoekt indien u klachten vertoond. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar betalingen met de pin. 

Deze stappen nemen wij om u als klant, onze medewerkers en iedereen in onze omgeving zo veel mogelijk te beschermen en verspreiding van het virus te minimaliseren.

Met vriendelijke groet,
Team ‪Houtenbouwmaterialen.nl

Gelukkig nieuwjaar!

Nu: kortingen tot wel 70%!

én gratis bezorging vanaf €500,-

Aanbiedingen

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen >