Cellenbetonblokken

Wilt u gemakkelijk en goedkoop cellenbetonblokken van de hoogste kwaliteit kopen? Bij ons vindt u een ruim assortiment een cellenbetonblokken in diverse afmetingen. Alle cellenbetonblokken in ons assortiment hebben een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Wat zijn cellenbetonblokken?

Cellenblokken bestaan uit een bouwmateriaal met steenachtige eigenschappen. Echter hebben cellenbetonblokken een groot voordeel en dat is dat ze aanzienlijk lichter zijn dan andere steensoorten. Door de grote hoeveelheid microscopische gesloten cellen gevuld met lucht worden deze blokken vaak “cellenbeton” genoemd. Deze cellen zorgen voor de uitstekende isolatie van het materiaal en omdat ze gevuld zijn met lucht zijn de cellenbetonblokken licht van gewicht. Met cellenbetonblokken kunt u eenvoudig en snel bouwen, maar toch profiteren van de goede geluid- en warmte isolerende kwaliteit van dit bouwmateriaal.

 

Cellenbetonblokken zagen

Doordat cellenbetonblokken enorm gemakkelijk, lees net zo gemakkelijk als hout, te zagen zijn maakt dit bouwmateriaal zowel geschikt voor de ervaren bouwvakker als de thuisklusser. Echter gaat het zagen van cellenbetonblokken wel het beste met een speciale cellenbetonzaag, deze zaag is uitermate geschikt voor het op maat maken van cellenbetonblokken. Door de aangepaste vertanding zorgt deze cellenbetonzaag voor een rechte zaagsnede.

 

Kan ik cellenbetonblokken buiten gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Cellenbetonblokken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Cellenbeton is namelijk ongevoelig voor vocht en uitstekend in staat om vocht op te nemen en weer af te staan. Zonder schadelijke gevolgen voor het materiaal kan het de verschillen in luchtvochtigheid en dampdruk uitstekend verwerken. Daardoor zijn cellenbetonblokken prima geschikt voor buiten gebruik.

 

Dé leverancier voor cellenbetonblokken

Wij staan bekend om de hoogwaardige bouwmaterialen in ons assortiment, zo zijn ook de cellenbetonblokken van de hoogste kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar cellenbetonblokken met de hoogste prijs-kwaliteitverhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast geven onze deskundige medewerkers graag advies over onze materialen en het gebruik ervan. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over cellenbetonblokken? Onze adviseurs staan u graag te woord!