10% EXTRA KORTING MET CODE: weekend10

Dakramen
Dakramen

Een dakraam zorgt voor comfort en extra daglicht in jouw woning. In ons assortiment heb je ruime keuze uit verschillende merken en uitvoeringen. Wij snappen dat het daarom wel eens moeilijk kan zijn om een dakraam te kiezen. Daarom geven wij wat meer informatie over de dakramen in ons assortiment. Het plaatsen van een dakraam is een ingrijpende klus, daarom snappen wij dat persoonlijk en deskundig advies over dakramen de keuze makkelijker maakt. Onze specialisten zijn telefonisch bereikbaar op 0512 - 36 49 04 en via mail op info@houtenbouwmaterialen.nl.

Dakramen

Ruim assortiment dakramen

Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment dakramen, daarmee vind je in ons assortiment altijd een passend dakraam dat aansluit op jouw wensen. Alle dakvensters in ons assortiment zijn van absolute topkwaliteit, daarnaast geven wij laagste prijs garantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Bij het kopen van een dakraam zijn er een aantal aspecten waarop gelet moet worden, bijvoorbeeld het materiaal, soort glas en ventilatie. Als het gaat om materiaal heb je de keuze uit hout en kunststof. Waar glas weer veel meer mogelijkheden biedt. Het is belangrijk om jezelf hierin te verdiepen om zo het perfecte dakraam voor jouw woning te kiezen.

 

Verschillende merken en uitvoeringen

Ons assortiment bestaat uit bekende merken als Dakea en Velux. Vooral Velux is een van de populairste merken als het gaat om dakvensters. Ook wij zijn hier enorm over te spreken. De prijs-kwaliteit verhouding is geweldig. Naast het kiezen van een merk heb je ook de keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder uitzet-tuimel dakramen, tuimeldakramen, zolder dakramen en nog veel meer. Heb je het juiste dakraam gevonden? Dan kun je deze direct bij ons bestellen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.