10% EXTRA KORTING! CODE: FEB

Velux tuimelramen
Velux tuimelramen

Met een Velux tuimelraam van Hout en Bouwmaterialen zorg je gemakkelijk voor veel frisse lucht in de kamer. De bediening van een tuimelraam gaat zeer makkelijk. Bovendien is het tuimelraam gemakkelijk te installeren en verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Ook zorgt een nieuw tuimelraam van Hout en Bouwmaterialen voor een fantastische en frisse uitstraling van de buitenkant van jouw huis.

Velux tuimelramen

Velux tuimelramen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigenschappen tuimelramen

Bij een tuimelraam praat je over een raamconstructie van een dakraam waarbij de schanieren in beide stijlen zijn aangebracht. Hierdoor draait het onderste gedeelte naar buiten en het bovenste gedeelte naar binnen. De tuimelramen zijn er in veel verschillende soorten en maten, waardoor je altijd het soort dakraam vindt dat het beste bij jouw huis past.

 

Uitgebreid assortiment

Bij Hout en Bouwmaterialen vind je veel verschillende tuimelramen. Naar wat voor soort dakraam je dus ook op zoek bent, je vindt het binnen ons assortiment. Zijn de tuimelramen van Velux toch niet helemaal datgene wat je zoekt? Dan kun je ook bij de volgende categorieën een kijkje nemen:

 

Prijzen tuimelraam

De prijzen van een tuimelraam verschillen. Het is afhankelijk van wat je wensen zijn, welk soort tuimelraam je wilt en in wat voor materiaal. De prijzen van alle tuimelramen zijn behoorlijk scherp, waardoor jij voor ieder budget altijd het soort zolder- of kamerraam vindt dat het beste bij jou past.

 

Service Hout en Bouwmaterialen

Bij Hout en bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn en doen we ons best om de door jou bestelde producten zo snel mogelijk te bezorgen. Op die manier weet jij zeker dat je jouw Velux tuimelraam snel kunt gaan installeren en je kunt genieten van een ruimte vol met licht en frisse lucht.

 

Neem gerust contact met ons op

Ben je enthousiast geworden over een tuimelraam van Velux? Dan kun je gemakkelijk en snel online dit product bestellen. Wanneer je nog vragen hebt over de tuimelramen, kun je gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers lichten je graag in over de mogelijkheden, zodat je straks het juiste dakraam in jouw dak kunt gaan plaatsen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.