Gevelbekleding

In onze webshop vindt u een mooi assortiment aan gevelbekleding. Bij ons heeft u de keuze uit twee verschillende materialen, namelijk hout en kunststof. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van beide materialen gevelbekleding voor u op een rijtje gezet. Wij werken alleen met de meest duurzame en beste kwaliteit materialen. Zo kunt u bij ons de producten van Keralit, en Naturalcladding bestellen.

 

Gevelbekleding beschermt

Naast het verfraaien van woningen of bedrijfspanden zorgt gevelbekleding ook voor bescherming. Bij gevels wordt er vaak gekozen voor houten bekleding, echter vergt dit regelmatig onderhoud en bestaat er altijd een kans tot schimmels en houtrot. Tegenwoordig merken wij dan ook dat er steeds vaker kunststof gevelbekleding gebruikt wordt. Deze vergen geen onderhoud, wat erg veel tijd en kosten bespaard. De gevelbekleding van kunststof die wij bieden zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Hieronder hebben wij de voordelen van beide materialen voor u verzameld.

 

Kunststof gevelbekleding

Kunststof is enorm onderhoudsarm, dat is eigenlijk het allergrootste voordeel van kunststof gevelbekleding. Daarnaast biedt het kiezen voor gevelbekleding nog meer voordelen. Zo is kunststof gevelbekleding verkrijgbaar in vele kleuren en structuren. Wij zijn leverancier van Keralit gevelbelkleding. Keralit gevelbekleding staat bekend om duurzaamheid en gemakkeliijke montage

Redenen om te kiezen voor kunststof gevelbekleding:

  • Onderhoudsarm

  • Nooit meer schilderen

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren

  • Duurzaam

  • Slag- en stootvast

 

Houten gevelbekleding

Gevelbekleding van hout heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. In ons assortiment vindt u Naturalcladding houten gevelbekleding die duurzaam en onderhoudsarm is. Naturalcladding is thermisch behandeld hout en daarmee extreem duurzaam. Daarnaast zijn voordelen van houten gevelbekleding:

  • Natuurlijke houten uitstraling

  • Duurzaam

  • Breed toepasbaar

 

Gevelbekleding voor de beste prijs

Door onze scherpe prijzen weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor gevelbekleding. Ondanks de lage prijzen zijn onze producten van absolute topkwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Bestellen kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Ook is het mogelijk om onze medewerkers om deskundig advies op maat te vragen met betrekking tot gevelbekleding.