DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Isolatie
Isolatie

Isolatiemateriaal kopen? Wij zijn dé voordeligste leverancier van isolatie voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren diverse topkwaliteit isolatiematerialen door heel Nederland. Ons assortiment bestaat uit diverse isolatieproducten waaronder glaswol, steenwol, PUR isolatie en Kingspan PIR isolatieplaten.

Isolatie

Isolatie nodig?

Wij zijn het juiste adres als je op zoek bent naar isolatie voor jouw zolder, spouwmuur, nieuwbouw, verbouw of andere klussen waarvoor isolatie gewenst is. Bij ons kun je tegen een scherpe prijs de volgende isolatie bestellen:

  • Steenwol isolatie
  • Glaswol isolatie
  • Rockwool isolatie
  • Knauf isolatie
  • PUR isolatieplaten
  • Kingspan PIR isolatieplaten

Daarnaast vind je bij ons ook toebehoren zoals hout, schroeven, isolatiepluggen, tape, montageschuim en meer. Bij ons kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor het aanbrengen van isolatie.

 

PUR isolatie

PUR is de afkorting van Polyurethaan, wat een kunststof materiaal van schuim is en dat bestaat uit twee componenten. Een aantal seconden nadat het PUR schuim is aangebracht, wordt het hard. Met PUR isolatie kun je gemakkelijk kieren en naden dichten. Dit maakt PUR een zeer effectief isolatiemateriaal. Bij PUR schuim wordt er onderscheid gemaakt tussen snel werkend en traag werkend PUR. Snel werkend schuim is ideaal voor vloer- en kruipruimte isolatie, waar traag PUR juist bruikbaar is voor het vullen van een spouwmuur. Omdat het schuim traag verhardt, wordt drukopbouw in de muur voorkomen.

 

PIR isolatie

PIR, oftewel Polyisocyanuraat, is een ontwikkeling van PUR en is verkrijgbaar in platen. Ideaal te gebruiken als vloerisolatie, plat dak isolatie, spouwmuurisolatie en muurisolatie. Door hun lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te snijden en goed te verwerken. Daarnaast hebben PIR platen hoge isolatiewaarden en nemen ze geen vocht op. Ook zijn deze isolatie platen een stuk brandveiliger dan PUR. Wij verkopen de Kingspan PIR isolatieplaten. Kingspan staat voor een uitstekende kwaliteit en hoge isolatiewaarde. 

 

Steenwol isolatie

Steenwol isolatie is een minerale wol dat bestaat uit vezels van vulkanisch gesteente. Steenwol wordt ook wel Rockwool genoemd. Naast de uitstekende isolatiewaarde is steenwol ook nog eens geluidsisolerend. Dit maakt het een van de meest gebruikte isolatie soorten in spouwmuren. Steenwol is een natuurlijk product, daarom is het een erg duurzaam isolatieproduct. Wij hebben een uitgebreid assortiment in Rockwool isolatie. Je kunt bij ons verschillende diktes rockwool isolatieplaten voordelig aanschaffen. 

 

Glaswol isolatie

Glaswol wordt gemaakt van gerecycled glas en zand. Glaswol isolatie is veelal verkrijgbaar op rol, waardoor het erg makkelijk te vervoeren is. Daarnaast isoleert glaswol isolatie uitstekend en zijn de kosten laag. In ons assortiment vind je glaswol isolatie op rol van Knauf. 

 

Dak isoleren

Dak isoleren? Dit biedt vele voordelen. Natuurlijk op het gebied van energiebesparing. Daar komt bij dat je met een goed geïsoleerd dak in de winter de kou beter buiten kunt houden, en in de zomer blijft het langer koel in huis. Daarnaast zal het minder tochten in huis. 

Bij het isoleren van een dak worden vaak isolatieplaten toegepast. Bij hellende daken wordt vaak gebruikt gemaakt van glaswol platen en bij platte daken wordt vaak gekozen voor EPS platen of PIR isolatieplaten. Bij een plat dak wordt vaak gekozen voor platen omdat ze drukvast zijn. Daarbij kun je ze toepassen over grote oppervlaktes. 

 

Goedkope isolatiematerialen

Wij zijn dé leverancier op het gebied van isolatiematerialen van de hoogste kwaliteit. Door bij ons isolatie te bestellen weet je zeker dat je profiteert van onze scherpe prijzen en snelle levering van de bestelde materialen. Daarnaast kun je vrijblijvend onze deskundige adviseurs op het gebied van isolatie om advies vragen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.