10% EXTRA KORTING! CODE: MAART

Isolatie
Isolatie

Wij zijn dé voordeligste leverancier van isolatie voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren diverse topkwaliteit isolatiematerialen door heel Nederland. Ons assortiment bestaat uit diverse isolatieproducten waaronder glaswol, steenwol, pur en Kingspan pir platen.

Isolatie

Isolatie nodig?

Wij zijn het juiste adres als u op zoek bent naar isolatie voor uw zolder, spouwmuur, nieuwbouw, verbouw of andere klussen waarvoor isolatie gewenst is. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs de volgende isolatie bestellen:

  • Steenwol isolatie
  • Glaswol isolatie
  • Rockwool isolatie
  • Knauf isolatie
  • PUR isolatieplaten
  • Kingspan PIR isolatieplaten

Daarnaast vindt u bij ons ook toebehoren zoals hout, schroeven, isolatiepluggen, tape, montageschuim en meer. Bij ons kunt u terecht voor alle materialen die u nodig heeft voor het aanbrengen van isolatie.

 

PUR isolatie

PUR is de afkorting van Polyurethaan, wat een kunststof materiaal van schuim is en dat bestaat uit twee componenten. Na een aantal seconden nadat het PUR schuim is aangebracht, wordt het hard. Met PUR isolatie kunt u gemakkelijk kieren en naden dichten. Dit maakt PUR een zeer effectief isolatiemateriaal. Bij PUR schuim wordt er onderscheid gemaakt tussen snel werkend en traag werkend PUR. Snel werkend schuim is ideaal voor vloer- en kruipruimte isolatie, waar traag PUR juist bruikbaar is voor het vullen van een spouwmuur. Omdat het schuim traag verhard wordt drukopbouw in de muur voorkomen.

 

PIR isolatie

PIR, oftewel Polyisocyanuraat, is een ontwikkeling van PUR en is verkrijgbaar in platen. Ideaal te gebruiken als vloer-, plat dak-, spouwmuur- en muurisolatie. Door hun lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te snijden en goed te verwerken. Daarnaast hebben PIR platen hoge isolatiewaarden en nemen ze geen vocht op. Ook zijn deze isolatie platen een stuk brandveiliger dan PUR. Wij verkopen de Kingspan PIR platen. Kingspan staat voor een uitstekende kwaliteit en hoge isolatiewaarden. 

 

Steenwol isolatie

Steenwol isolatie is een minerale wol dat bestaat uit vezels van vulkanisch gesteente. Steenwol wordt ook wel Rockwool genoemd. Naast de uitstekende isolatiewaarde is steenwol ook nog eens geluidsisolerend. Dit maakt het een van de meest gebruikte isolatie soorten in spouwmuren. Steenwol is een natuurlijk product, daarom is het erg duurzaam isolatieproduct. Wij hebben een uitgebreid assortiment in Rockwool isolatie. U kunt bij ons verschillende diktes rockwool platen voordelig aanschaffen. 

 

Glaswol isolatie

Glaswol wordt gemaakt gerecycled glas en zand. Glaswol isolatie is veelal verkrijgbaar op rol, waardoor het erg makkelijk te vervoeren is. Daarnaast isoleert glaswol isolatie uitstekent en zijn de kosten laag. In ons assortiment vindt u glaswol op rol van Knauf. 

 

Goedkope isolatie materialen

Wij zijn dé leverancier op het gebied van isolatiematerialen van de hoogste kwaliteit. Door bij ons isolatie te bestellen weet u zeker dat u profiteert van onze scherpe prijzen en snelle levering van de bestelde materialen. Daarnaast kunt u vrijblijvend onze deskundige adviseurs op gebied van isolatie om advies vragen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.