Rockwool of Steenwol
Rockwool of Steenwol

Rockwool steenwol isolatiemateriaal staat bekend als een zeer duurzaam isolatiemateriaal. Het isoleren van jouw met de isolatieproducten uit de webshop van Hout en Bouwmaterialen zorgt ervoor dat jouw huis energiebesparend wordt. In dat geval ben je behoorlijk duurzaam bezig en heb je ook lagere energiekosten: het mes snijdt dus aan twee kanten.

Rockwool of Steenwol

Rockwool of Steenwol

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen Rockwool steenwol

Het gebruik van Rockwool producten om een huis te isoleren kent veel voordelen. Het grootste voordeel van het isoleren van jouw huis is natuurlijk dat dit enorm energiebesparend is. Op die manier kun je dus geld besparen door middel van het gebruik van Rockwool steenwol. Daarnaast zijn de producten op deze pagina licht en stevig en hebben ze een veerkrachtige werking.

 

Geschikt voor het isoleren van meerdere constructies

Wat voor soort constructie je ook wilt gaan isoleren, met de steenwol producten uit het assortiment van Hout en Bouwmaterialen kom je volledig tot je recht. Zo kun je onder andere houten vloeren, wanden en plafonds optimaal isoleren. Bij wat voor soort klus jij de Rockwool steenwol producten dus ook nodig hebt, je kunt altijd de juiste variant uit ons aanbod kiezen.

 

Eigenschappen Rockwool steenwol

Steenwol producten zijn net als glaswol producten gemakkelijk te gebruiken en toe te passen bij jouw klus. Ook hebben beide varianten een hoge mate van brandveiligheid. De Rockwool producten bezitten logischerwijs ook nog over uitstekende thermische en akoestische eigenschappen en zijn zowel te gebruiken in houten als metalen regelwerken.

 

Duurzaam product

Door de muren en plafonds in je huis te isoleren, zorg je dus voor minder warmteverlies. Automatisch resulteert dat in minder energieverbruik en dat is natuurlijk zowel voor je portemonnee als voor het milieu een goede zaak. Met het gebruik van isolatiemateriaal als Rockwool steenwol snijdt het mes dus aan twee kanten.

 

Verschillende afmetingen

De Rockwool steenwol producten zijn er in veel verschillende lengtes, breedtes en diktes. Door de grote variatie in afmetingen op deze pagina, kun je altijd de variant kiezen die het beste past bij de aard van jouw klus. Voor alle varianten geldt dat je ze door de veerkrachtige werking gemakkelijk kunt plaatsen.

 

Advies op maat

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende producten uit onze webshop die kunnen helpen bij jouw klus? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers lichten je graag in over de onze producten en de eigenschappen hiervan. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de producten die het beste van pas komen bij de klus die jij wilt gaan uitvoeren.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

OPRUIMING!

Tot wel 35% korting op (bijna) alles en acties met kortingen tot wel 60%!

én gratis bezorging vanaf €500,-

Aanbiedingen

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen >