Loodvervanger ubiflex
Loodvervanger ubiflex

De loodvervangers van Hout en Bouwmateriaal zijn milieuvriendelijker dan traditioneel daklood, maar zeker niet minder duurzaam. Zo kun je bijvoorbeeld Scaflex en Ubiflex loodvervangers op deze pagina vinden. Ook voor grotere hoeveelheden kun je binnen onze webshop terecht. Door ons uitgebreide assortiment, vind je altijd het soort loodvervanger dat jij nodig hebt.

Loodvervanger ubiflex

Loodvervanger ubiflex

49 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Loodvervanger Scaflex rood 20 cm breed

  -45%

  Loodvervanger Scaflex rood 20 cm breed
  Speciale prijs € 43,84 Normale prijs € 79,70
 2. Loodvervanger Scaflex rood 40 cm breed

  -45%

  Loodvervanger Scaflex rood 40 cm breed
  Speciale prijs € 90,45 Normale prijs € 164,45
 3. Shell Tixophalte kit 310ml

  -35%

  Shell Tixophalte kit 310ml
  Speciale prijs € 5,92 Normale prijs € 9,11
 4. Ubbink Ubiflex high tack kit 290ml

  -35%

  Ubbink Ubiflex high tack kit 290ml
  Speciale prijs € 9,01 Normale prijs € 13,86

49 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen gebruik loodvervanger

Er zijn veel verschillende voordelen van het gebruik van loodvervangers. De loodvervangers zijn over het algemeen bijvoorbeeld goed vervormbaar. Daarnaast worden loodstrepen over het algemeen voorkomen en is de verwerking eenvoudig. Bovendien zijn bij loodvervangers grote rollengtes mogelijk. Eén van de voordelen van loodvervangers die altijd benoemd wordt, is dat het hier gaat om een milieuvriendelijk product.

 

Eigenschappen loodvervanger

De loodvervangers zijn bedoeld ter reparatie van goten, dakgoten, waterafvoeren van zink en meer. De eigenschappen van de loodvervangers zijn verder hetzelfde als de eigenschappen van lood zelf, met dus als voordeel dat loodvervangers bekend staan als een duurzaam product. De loodvervangers zijn daarnaast gemakkelijk te combineren met aluminium koper en zink.

 

De juiste afwerking

Voor de juiste afwerking van de klus waarbij je de loodvervanger gaat gebruiken, is het een goed idee om Shell Tixophalte kit mee te bestellen. Dit product wordt gebruikt als kleefstof bij het aanbrengen van isolatieplaten en kan ook worden toegepast als vullingsmiddel in verticale voegen. De Shell Tixophalte kleeft zelfs onder water en is dus bij volledig natte omstandigheden goed te gebruiken.

 

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van zeer goede kwaliteit zijn. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, profiteer je bij ons van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun je tegen een zachte prijs jouw klus in of rond het huis voltooien.

 

Advies op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van loodvervanger? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte producten. Op die manier weet je zeker dat je jouw klus tot een succesverhaal kunt maken.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

OPRUIMING!

Tot wel 35% korting op (bijna) alles en acties met kortingen tot wel 60%!

én gratis bezorging vanaf €500,-

Aanbiedingen

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen >