Trappen
Trappen

Een zolder of vliering kunt u goed gebruiken als extra opbergruimte voor spullen die u niet zo vaak nodig heeft. Een zoldertrap, ook wel vlizotrap genoemd, maakt de opbergruimte beter en gemakkelijker bereikbaar. De zoldertrappen in ons assortiment bieden uitkomst. Het monteren van een zoldertrap is erg gemakkelijk. De trappen worden compleet geleverd met bak en luik. Met onze vlizotrappen maakt u van uw zolderruimte of vliering een nuttige ruimte die u veilig en gemakkelijk kunt bereiken.

Trappen

Trappen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
  1. Fakro vlizotrap zoldertrap 60x120 cm
    Fakro vlizotrap zoldertrap 60x120 cm
    € 160,00
  2. Fakro vlizotrap zoldertrap 70x120 cm
    Fakro vlizotrap zoldertrap 70x120 cm
    € 160,00

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

 

Wat is een vlizotrap?

Een vlizotrap is een uitschuifbare zoldertrap die vooral gebruikt wordt in huizen waarin wat minder ruimte beschikbaar is. De trap wordt geplaatst in het trapgat van de zolder met een afsluitbaar luik. Wanneer u dit luik opent komt de vlizo zoldertrap naar beneden. De trap kan opgevouwen en uitgeschoven worden. Wanneer de zoldertrap naar beneden komt rust deze op de andere verdieping. Zo is een vlizotrap erg stabiel en kunt u veilig de trap naar zolder betreden.

 

Geïsoleerde vlizotrappen

De trappen in ons assortiment zijn voorzien van een thermisch geïsoleerd luik. De optimale isolatie is ook waar de trappen van Fakro om bekend staan. Door de isolatie gaat er geen warmte in huis verloren.

 

Sterke zoldertrap

Wij verkopen zoldertrappen van het merk Fakro in twee verschillende afmetingen. (60x120 & 70x120 centimeter) Beide trappen bestaan uit drie delen en wordt compleet voorgemonteerd geleverd. Onze vlizotrappen zijn netjes afgewerkt en staan stabiel. Veilig en gemakkelijk naar uw zolder lopen met de Fakro zoldertrappen in ons assortiment.

De specialist in zoldertrappen

Wij zijn dé specialist in zoldertrappen. Wanneer u op zoek bent naar een stabiele, voordelige en veilige vlizotrap dan heeft u bij ons keuze uit twee verschillende producten van het bekende merk Fakro. Beide trappen zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven en zijn netjes afgewerkt.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.