SKU
CLTB-4

Complete lariks tuinschutting blank 4m

Een complete lariks schutting (blank) met een lengte van 4 meter.

Bij de optie '200 cm (extra hoog)' worden palen geleverd van 3000 mm i.p.v. 2750 mm en ontvangt u 8 meter aan planken extra. 

Gewichtsklasse
Groot
Vanaf € 245,40 Normale prijs € 350,57
SKU
CLTB-4
Complete lariks tuinschutting blank 4m

Complete lariks schutting 4m

Bestaande uit:

  • 10 planken van 4 meter (dikte: 20mm, breedte: 200mm, lengte: 4000mm)
  • 3 hardhouten palen (6x6x275cm)
  • 1 doos schroeven (200)

Lariks planken

Met onze lariks planken bouwt u altijd een stevige, solide en duurzame constructie. Dit hout, dat ook wel Lorkenhout wordt genoemd, is namelijk duurzaam, watervast en sterk. Larikshout is dan ook de meest duurzame Europese naaldhoutsoort. U kunt het daarom ook gebruiken voor in principe alle buitenconstructies, zoals carports, tuinhuisjes, overkappingen, schuttingen en veel meer. De planken hebben een kopmaat van 20 x 200 mm en zijn verkrijgbaar in meerdere lengtematen.

Lariks hout

De planken zijn van onbehandeld lariks hout. Dit hout heeft een wat roodachtige kleur en een unieke uitstraling. Omdat lariks een harsrijke houtsoort is, is het van nature duurzaam en kan het prima onbehandeld buiten worden toegepast. Als u de planken in de grond plaatst, is het wel aan te raden om het deel dat in contact komt met de grond te behandelen met zwarte teer van Verfijn. Hierdoor gaan de planken langer mee. Door de invloed van uv-straling zal het larikshout vergrijzen. Door de planken te behandelen met Restol naturel UV Extra kan de natuurlijke kleur van lariks worden behouden.

Productspecificaties
SKU CLTB-4
Gewichtsklasse Groot

OPRUIMING!

Tot wel 30% korting op (bijna) alles en acties met kortingen tot wel 70%!

én gratis bezorging vanaf €500,-

Aanbiedingen

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen >