Dakisolatie
Dakisolatie

Wanneer u uw dak wilt isoleren dan is het belangrijk om in eerste instantie een keuze te maken uit de verschillende soorten isolatiematerialen die er op de markt zijn. Wij bieden ook meerdere soorten dakisolatie aan in ons assortiment. Iedere isolatiesoort heeft zo zijn eigenschappen en voor- en nadelen. Hieronder vertellen wij wat meer over de verschillende soorten dakisolatie en welke het beste past bij uw klus. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald soort dakisolatie? Of bent u na het lezen van deze tekst overtuigd van een soort? Uiteraard kunt u dan direct de dakisolatie bij ons bestellen.

Dakisolatie

Dakisolatie

19 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina
 1. 100 stuks Kingspan Therma TR26 PIR plaat 70x600x1200 mm
  100 stuks Kingspan Therma TR26 PIR plaat 70x600x1200 mm
  € 1.125,00
 2. 100 stuks Kingspan Therma TR26 PIR plaat 80x600x1200 mm
  100 stuks Kingspan Therma TR26 PIR plaat 80x600x1200 mm
  € 1.270,00
 3. 12 stuks Ivana purschuim met slang 700ml
  12 stuks Ivana purschuim met slang 700ml
  Speciale prijs € 88,90 Normale prijs € 93,60

19 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

 

Verschillende soorten dakisolatie

De verschillende soorten dakisolatie die wij aanbieden zijn:

 • Rockwool

 • Isolatieplaten

Wanneer u één van bovenstaande isolatiematerialen gaat kopen is het belangrijk om niet alleen te letten op de prijs. Zo zijn zaken als isolatiewaarde en brandveiligheid ook enorm belangrijk om op te letten. De soorten isolatie kunnen namelijk aanzienlijk van elkaar verschillen op deze punten.

 

Welk isolatiemateriaal gebruiken?

Het beste isolatiemateriaal voor uw klus is afhankelijk van veel verschillende factoren. De uiteindelijke keuze is ook altijd een beetje persoonlijk. Wanneer u zelf de isolatie gaat plaatsen en niet tegen glaswol kan, dan zult u toch moeten kiezen voor een ander soort materiaal. Steenwol en glaswol zijn twee relatief goedkope isolatie soorten die ook nog eens gemakkelijk te verwerken zijn. Ook hebben ze allebei goed isolerende eigenschappen. Waardoor een van deze soorten door veel mensen gekozen wordt als dakisolatie. Bij een plat dak wordt er juist meestal gekozen voor PIR isolatieplaten.

 

Voordelen van dakisolatie

De grootste voordelen van dakisolatie is de besparing op de energierekening en het comfortabeler wonen. Door uw woning te isoleren voorkomt u tocht, trek en een onbehaaglijk klimaat in huis. Nog een voordeel van dakisolatie is dat uw woning in waarde stijgt. Kortom, genoeg mogelijkheden om ervoor te kiezen om uw dak te isoleren. Bestel direct hoogwaardige dakisolatie in onze webshop!

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.