Kingspan isolatieplaten
Kingspan isolatieplaten

Wanneer je je dak wilt isoleren, dan is het belangrijk om na te gaan naar welk soort isolatiemateriaal je op zoek bent. Bij Hout en Bouwmaterialen vind je meerdere soorten dakisolatie. Op deze pagina vind je, naast de producten, meer informatie over dakisolatie. Alle verschillende vormen van dakisolatie in onze webshop zijn van een goede kwaliteit en kennen een zeer lange levensduur, waardoor je bij ons niet in de kou komt te staan.

Kingspan isolatieplaten

Kingspan isolatieplaten

27 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

27 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Voordelen van dakisolatie

Eén van de belangrijkste voordelen van dakisolatie die vaak benoemd wordt, is dat je met dakisolatie bespaart op jouw energierekening. Daarnaast voorkomt isolatiemateriaal tocht in jouw huis, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je wooncomfort. Tot slot zorgt dakisolatie er vaak ook nog eens voor dat je huis in waarde stijgt.

Verschillende soorten isolatiemateriaal

De verschillende soorten dakisolatie die wij aanbieden zijn Rockwool en isolatieplaten.

  • Rockwool is een veelzijdig isolatiemateriaal. De voordelen van Rockwool steenwol zijn onder andere dat het brandveilig is en daarnaast bezit het thermische en akoestische eigenschappen. Rockwool wordt ook nog eens duurzaam gefabriceerd.

  • Isolatieplaten zijn licht van gewicht en makkelijk te verwerken. Dit alles maakt dat ze uitermate geschikt zijn om je vloer, spouw en platte dak te isoleren. De varianten op het gebied van dakisolatie zijn in meerdere lengtes verkrijgbaar.

Bespaar geld en energie

Over het algemeen gaat zo’n 30% van de warmte in een huis verloren via het dak. Dit warmteverlies, waar je dus wel voor betaalt, kun je tegengaan door de juiste dakisolatie. Op die manier bespaar je dus zowel energie als geld, waardoor je met dakisolatie meerdere voordelen hebt.

Kwaliteit dakisolatie tegen een scherpe prijs

Bij Hout en Bouwmaterialen bieden we dakisolatie van een goede kwaliteit aan, wat zorgt voor een zeer lange levensduur. Tegelijkertijd hanteren we een scherp tarief, waardoor je jouw huis betaalbaar kunt voorzien van isolatiemateriaal om zo het warmteverlies tegen te gaan. Ben je toch op zoek naar ander dakmateriaal? Bekijk dan eens deze categorie.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden met betrekking tot isolatiemateriaal in jouw huis? Of heb je vragen over het gebruik van dakisolatie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! In dat geval voorzien wij je graag vrijblijvend van advies op het gebied van dakisolatie om samen tot de juiste keuze te komen.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

15% KORTING op bijna het hele assortiment

 

 

En nog meer korting!

 

25% korting op steigerhout en Kingspan isolatiepanelen

 

actie alleen geldig bij online bestellen en bezorgen