Dakshingles
Dakshingles

Goedkope en makkelijk hanteerbare dakbedekking nodig voor een bijgebouw? Wat dacht u van dakshingles? Voor tuinhuizen, carports, dierenverblijven en andere soorten bijgebouwen zijn dakshingles erg geschikt als dakbedekking. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan dakshingles voor de beste prijs.

Dakshingles

Dakshingles

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Asfaltnagels 3.0x20 1 kilogram
  Asfaltnagels 3.0x20 1 kilogram
  € 8,75
 2. Dakshingles groen
  Dakshingles groen 3,0 m2
  € 20,70
 3. Dakshingles rood
  Dakshingles rood 3,0 m2
  € 20,70
 4. Dakshingles zwart
  Dakshingles zwart 3,0 m2
  € 20,70

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

 

Wat zijn dakshingles?

Dakshingles zijn lichte, bitumineuze dakleien, die erg populair zijn als dakbedekking voor hellende daken van tuinhuizen, carports, dierenverblijven, prieeltjes en garages. Vooral bij doe-het-zelvers is dit soort dakbedekking erg populair. Dit komt doordat dakshingles makkelijk hanteerbaar zijn. Daarnaast zijn dakshingles een heel stuk goedkoper dan andere dakbedekkingen. Wanneer u een beetje handig bent bekleed u binnen korte tijd het gehele dak van uw bijgebouw met dakshingles.

 

Voordelen van dakshingles

 • Goedkoop. Dakshingles zijn in vergelijking met andere dakbedekking erg budgetvriendelijk. Wanneer u op zoek bent naar betaalbare en goede dakbedekking zijn dakshingles een goede keuze.

 • Weerbestendig. Dakshingles zijn goed bestand tegen weersomstandigheden.

 • Eenvoudig te plaatsen. U kan gemakkelijk zelf de dakshingles plaatsen. Ze zijn makkelijke hanteerbaar mede doordat ze licht van gewicht zijn.

 • Lange levensduur. De dakshingles in ons assortiment hebben een lange levensduur.

 • Geluidsisolerend. Hierdoor zal u geen overlast hebben bij regenval of hagel. Bij kunststof of metalen dakplaten is de overlast enorm.

 

Dakshingles assortiment

In ons assortiment aan dakshingles vindt u verschillende kleuren, namelijk bruin, groen, rood en zwart. De meest gangbare kleur dakshingles is zwart. De dakshingles die wij aanbieden zijn gemaakt van sterk materiaal, vandaar ook de lange levensduur. De inhoud per verpakking is 3 vierkante meter. Bestel direct dakshingles voor uw klus en ervaar onze snelle levering. Vergeet niet voldoende asfaltnagels mee te bestellen voor het bevestigen. Heeft u vragen over de dakshingles? Of over het plaatsen? Neem gerust contact op met onze deskundige adviseurs. Zij helpen u graag!

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.