Golfplaten
Golfplaten

Metalen, vezelcement, bitumen en PVC golfplaten voor de laagste prijs vind je bij Hout en Bouwmaterialen.nl. Voor alle kleuren, soorten en maten golfplaten ben je bij ons bij aan het juiste adres. Zo heb je dus veel verschillende opties bij het kiezen voor een bepaalde soort golfplaat. Wij hebben een ruime voorraad aan golfplaten, waardoor we voordelig en snel kunnen leveren

Golfplaten

Waarom kiezen voor golfplaten als dakbedekking?

Golfplaten worden vooral veel gebruikt voor agrarische of paardenstal doeleinden, dit komt mede door de lage prijs van golfplaten. Ook is het de goedkoopste dakbedekking voor hellende daken. Nog een voordeel van golfplaten is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Golfplaten worden daarom ook voornamelijk toegepast op daken van schuren, loodsen, stallen, hallen, bergingen en soms ook in de woningbouw.

 

Vezelcement golfplaten

De vezelcement golfplaten in ons assortiment zijn van zeer goede kwaliteit. De platen worden geproduceerd van PVA kunststof vezels en worden cementgebonden. Vezelcement golfplaten zijn onderhoudsvrij, weerbestendig, onbrandbaar en milieuvriendelijk. De meest populaire kleur van golfplaten in Nederland is blauw-zwart. Bij ons vind je daarnaast ook golfplaten in de kleuren bruin, tegelrood, groen, grijs en rood.

 

Metalen golfplaten

Golfplaten van metaal worden zowel gebruikt voor dakbedekking als voor gevelbekleding. De golfplaten in ons assortiment zijn gemaakt van staal en zijn voorzien van een zinklaag. Doordat de platen in vergelijking met de zinkplaten van vroeger een stuk breder zijn, is het oppervlak met deze golfplaten een stuk sneller bedekt.

 

Voordelen van golfplaten

Golfplaten hebben enorm veel voordelen. Zeker voor het gebruik bij agrarische doeleinden. Zo staan de golfplaten er onder andere om bekend dat ze roestvrij zijn en worden ze bestempelt als milieuvriendelijk. Naast de voordelige prijs hebben golfplaten nog meer voordelen, zoals:

  • Asbestvrij

  • Geluiddempend

  • Recyclebaar

  • Ammoniakbestendig

  • Duurzaam

  • Brandwerend

  • Hoog belastbaar

  • Onderhoudsarm

 

Ruim assortiment aan golfplaten

In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment aan topkwaliteit golfplaten voor de beste prijs. Doordat we ruime keuze bieden zijn er voor iedere klus wel geschikte golfplaten te vinden die aan alle wensen voldoen. Heeft u vragen over onze golfplaten? Of de montage ervan? Ons team met specialisten geven je graag advies! Neem dus gerust contact met ons op.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

15% KORTING op bijna het hele assortiment

 

 

En nog meer korting!

 

25% korting op steigerhout en Kingspan isolatiepanelen

 

actie alleen geldig bij online bestellen en bezorgen