Boeidelen
Boeidelen

Boeidelen, ook wel boeistroken genoemd, beschermen jouw woning tegen weersinvloeden als water en wind. Boeidelen verfraaien daarnaast je gevel en de dakranden. Ze worden geplaatst langs de randen van het dak. Een dakkapel en de afwerking rondom platte daken van een aanbouw of garage worden ook boeidelen genoemd. Ze worden gebruikt voor buitentimmerwerk, met name gevelbetimmeringen.

Boeidelen

Boeidelen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen Red Cedar boeidelen

Bij Hout en Bouwmaterialen bieden wij Red Cedar boeidelen aan. Deze boeidelen hebben als voordeel dat ze weinig krimpen en zwellen. Hierdoor blijven de verf en lak goed gehecht en zijn de boeidelen verzekerd van een zeer lange levensduur. De boeidelen zijn rift gezaagd, dat betekent haaks op de jaarringen. Dit zorgt ervoor dat er geen of nauwelijks tekening aanwezig is.

 

Verschillende formaten boeistroken

De keuze voor Red Cedar boeidelen is dus niet alleen een keuze voor goede kwaliteit, het is ook nog eens een keuze voor duurzaamheid. In onze webshop vind je verschillende afmetingen aan Red Cedar boeidelen. De lengte is standaard 580 cm, maar de breedte varieert tussen 185 en 285 millimeter. Op die manier kun je altijd kiezen voor de breedte die perfect past bij de afwerking van jouw huis!

 

Onderhoud van boeidelen

De boeidelen van Hout en Bouwmaterialen zijn door de goede kwaliteit voorzien van een lange levensduur. Desondanks is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de boeidelen goed zijn geventileerd en bevestig ze uitsluitend met RVS. Op die manier heb jij langdurig plezier van onze boeidelen.

 

Invloed van neerslag

Boeidelen ondervinden over het algemeen veel invloed van weertypes als zon, water en wind. Daarom is het belangrijk om ze om de zoveel jaar te schilderen met hoogwaardige verf. Wanneer de Red Cedar boeidelen goed worden onderhouden, geniet je jarenlang van een verzorgde gevel van jouw woning. 

 

Bestel meteen alles wat je nodig hebt voor het onderhoud van je boeidelen >

 

Kwaliteit boeistroken tegen een scherpe prijs

Bouwmaterialen zijn over het algemeen prijzig. Wij bieden jou kwaliteit boeidelen aan tegen een scherpe prijs. Op die manier ben je verzekerd van een zeer lange levensduur van deze producten, tegen een betaalbare prijs. 

 

Overig dakmateriaal

Ben je op zoek naar meer of andere dakmaterialen voor jouw project? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan dakleer voor platte daken, maar ook dakshingles en golfplaten voor hellende daken, zoals:

  • vezelcementplaten
  • doorzichtige golfplaten
  • PCV golfplaten
  • bitumen golfplaten
  • metalen golfplaten

En wat dacht je van isolatieplaten en ondervorst? Of waterafvoer? Je vindt allemaal in onze webshop.

 

Bekijk al onze dakmaterialen >

 

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van boeidelen voor de afwerking van jouw huis? Kijk dan snel verder op de webshop of neem contact met ons op. In dat geval kunnen wij je vrijblijvend inlichten over het gebruik van boeidelen voor de afwerking van jouw huis!

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

TOT WEL 20% KORTING op veel producten

 

 

Bekijk hier de aanbiedingen