Boeistroken
Boeistroken

Boeidelen, ook wel boeistroken genoemd, beschermen uw woning tegen de weersinvloeden water en wind. Ook verfraaien boeidelen uw gevel en de dakranden. Boeidelen worden geplaatst langs de randen van het dak. Een dakkapel en de afwerking rondom platte daken van een aanbouw of garage wordt ook boeidelen genoemd. Boeistroken ondervinden veel invloed van zon, water en wind. Daarom is het belangrijk om ze om de zoveel jaar te schilderen met hoogwaardige verf. Wij hebben een ruim assortiment aan Red Cedar boeidelen voor een jarenlange verzorgde gevel van uw woning.

Boeistroken

Boeistroken

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Red Cedar boeideel 18x185 580 cm
  Red Cedar boeideel 18x185 580 cm
  € 62,30
 2. Red Cedar boeideel 18x185 580 cm
  Red Cedar boeideel 18x235 580cm
  € 88,30
 3. Red Cedar boeideel 18x185 580 cm
  Red Cedar boeideel 18x285 580 cm
  € 96,50

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

 

Red Cedar boeidelen

Boeidelen worden gebruikt voor buitentimmerwerk, zoals we hierboven noemde worden Red Cedar boeidelen met name gebruikt voor gevelbetimmeringen. Het grote voordeel van Red Cedar boeidelen is dat het weinig zwelt en krimp, waardoor lak en verf goed blijft hechten aan de boeistroken. Ook hebben de Red Cedar boeidelen in ons assortiment een enorm lange levensduur en is er nauwelijks tekening aanwezig. De boeidelen blijven daardoor vlakker en meer vormvast. Onze boeidelen zijn gegrond, waardoor u na het monteren direct kan beginnen met af schilderen. Bij het monteren is het wel belangrijk om de boeidelen goed te ventileren en uitsluitend RVS te gebruiken bij het bevestigen.

 

Kwaliteit boeistroken voor een scherpe prijs

Wij begrijpen dat bouwmaterialen vaak prijzig zijn, daarom bieden wij onze boeidelen aan tegen een scherpe prijs. Wilt u de boeidelen van uw woning vervangen? Bij ons weet u zeker dat u niet te veel betaald!

In ons assortiment vindt u boeidelen in verschillende breedtes namelijk 185, 235 en 285 millimeter. Zo hebben wij voor iedere klus wel de juiste breedte in ons assortiment. Bij een bestelling boven de 750 euro profiteert u van gratis verzending van de bestelde producten.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.