Kabels en draad
Kabels en draad

Om je bij elektra klussen volledig te kunnen voorzien van de juiste materialen mogen ook elektra kabels niet in ons assortiment ontbreken. Wij hebben dan ook een ruim assortiment aan kabels en draad, waarmee wij je kunnen voorzien van de juiste bekabeling voor iedere klus.

Kabels en draad

Kabels en draad

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Ons assortiment

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we een breed assortiment aan elektra kabels en draad. Ons aanbod bestaat onder andere uit VD installatiedraad, grondkabels en buitenkabels. VD installatiedraad wordt vooral gebruikt bij relais, magneetschakelaars, groepenkasten, schakelaars en schakelmaterialen. De grondkabels zijn voorzien van een beschermende stalen mantel, waardoor ze geschikt zijn voor installaties in de grond.

 

Welk soort kabel/draad heb ik nodig?

Voor de verschillende doeleinden die je kunt hebben tijdens elektra klussen, zijn meerdere producten aanwezig. De volgende producten kun je in een aantal situaties bijvoorbeeld goed gebruiken:

  • VD-draad. Dit installatiedraad wordt gebruikt voor onder andere wasmachines, lichtpunten, stopcontacten in huis te voorzien van stroom. Met betrekking tot de veiligheid dienen VD-draden altijd in een installatiebuis worden aangebracht.
  • XMvK-kabel (buitenkabel). Deze elektra kabel wordt vooral gebruikt om buiten een lamp op te hangen. Door de mantel is dit installatiedraad geschikt voor buiten en vochtige ruimtes.
  • YMvK-as kabel (grondkabel). Deze gemantelde kabel is geschikt om ondergronds te leggen, ideaal voor het aansluiten van een buitenlamp

 

De leverancier voor elektra kabels

Voor iedere klus hebben wij de juiste elektra kabels in ons assortiment. Onze voorraad kabels is erg groot, waardoor wij bestelde materialen enorm snel kunnen leveren. Niet alleen bieden wij scherpe prijzen op onze kabels en draad, wij bieden ook de hoogste kwaliteit! Mocht je vragen hebben over welke kabels geschikt zijn voor jouw klus, dan helpen onze deskundige medewerkers je graag met advies op maat. Neem dus gerust contact met ons op.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

OPRUIMING!

Tot wel 35% korting op (bijna) alles en acties met kortingen tot wel 60%!

én gratis bezorging vanaf €500,-

Aanbiedingen

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen >