Kabels en draad

Om u bij elektra klussen volledig te kunnen voorzien van de juist materialen mogen ook elektra kabels niet in ons assortiment ontbreken. Wij hebben dan ook een ruim assortiment aan kabels en draad, waarmee wij u kunnen voorzien van de juiste bekabeling voor iedere klus.

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

per pagina

 

Ons assortiment

Het assortiment elektra kabels en draad bestaat uit VD installatiedraad, grondkabels en buitenkabels. VD installatiedraad wordt vooral gebruikt bij relais, magneetschakelaars, groepenkasten, schakelaars en schakelmaterialen. De grondkabels zijn voorzien van een beschermende stalen mantel, waardoor ze geschikt zijn voor installaties in de grond. Bij het aanleggen van een grondkabel is het belangrijk om hem dieper dan 60 centimeter te leggen. Legt u de kabel minder diep? Dan is het nodig om de kabel te beschermen met een kunststof pijp. Verder zijn de buitenkabels in ons assortiment geschikt voor bovengrondse installaties in de buitenlucht, zoals lampen.

 

Welk soort kabel/draad heb ik nodig?

  • VD-draad. Dit installatiedraad wordt gebruikt voor onder andere wasmachines, lichtpunten, stopcontacten in huis te voorzien van stroom. Met betrekking tot de veiligheid dienen VD-draden altijd in een installatiebuis worden aangebracht.

  • XMvK-kabel (buitenkabel). Deze elektra kabel wordt vooral gebruikt om buiten een lamp op te hangen. Door de mantel is dit installatiedraad geschikt voor buiten en vochtige ruimtes.

  • YMvK-as kabel (grondkabel). Deze gemantelde kabel is geschikt om ondergronds te leggen, ideaal voor het aansluiten van een buitenlamp.

 

De leverancier voor elektra kabels

Voor iedere klus hebben wij de juiste elektra kabels in ons assortiment. Onze voorraad kabels is erg groot, waardoor wij bestelde materialen enorm snel kunnen leveren. Niet alleen bieden wij scherpe prijzen op onze kabels en draad, wij bieden ook de hoogste kwaliteit! Mocht u vragen hebben over welke kabels geschikt zijn voor uw klus, dan helpen onze deskundige medewerkers u graag met advies op maat.