Schakelmateriaal
Schakelmateriaal

Schakelmateriaal kopen? Met het juiste schakelmateriaal voegt u gemak, sfeer en stijl toe aan uw woning. Wij hebben een zeer breed assortiment aan schakelmateriaal. Zo vindt u bij ons diverse soorten, designs, kleuren en maten. Voor ieder wat wils. In onze webshop vindt u schakelmateriaal van verschillende topmerken voor scherpe prijzen! Uiteraard zijn alle schakelmaterialen die wij aanbieden voorzien van alle beveiligingen en kwaliteitskeurmerken. Daarmee kunnen wij de veiligheid van het schakelmateriaal garanderen

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal

17 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina
 1. Busch-Jaeger afdekraam 1-voudig WW standaard
  Busch-Jaeger afdekraam 1-voudig WW standaard
  € 2,35
 2. Busch-Jaeger afdekraam 2-voudig WW standaard
  Busch-Jaeger afdekraam 2-voudig WW standaard
  € 3,80
 3. Busch-Jaeger afdekraam 3-voudig WW standaard
  Busch-Jaeger afdekraam 3-voudig WW standaard
  € 6,60
 4. Busch-Jaeger serie wip WW
  Busch-Jaeger serie wip WW
  € 5,60
 5. Busch-Jaeger serieschakelaar inbouw
  Busch-Jaeger serieschakelaar inbouw
  € 11,70
 6. Busch-Jaeger WCD RA dubbel inbouw WW
  Busch-Jaeger WCD RA dubbel inbouw WW
  € 10,35
 7. Busch-Jaeger WCD RA enkel inbouw WW
  Busch-Jaeger WCD RA enkel inbouw WW
  € 5,10
 8. Busch-Jaeger WCD ZRA dubbel inbouw WW
  Busch-Jaeger WCD ZRA dubbel inbouw WW
  € 10,70
 9. Busch-Jaeger WCD ZRA enkel inbouw WW
  Busch-Jaeger WCD ZRA enkel inbouw WW
  € 5,35
 10. Busch-Jaeger wissel wip WW
  Busch-Jaeger wissel wip WW
  € 3,00
 11. Busch-Jaeger wisselschakelaar inbouw
  Busch-Jaeger wisselschakelaar inbouw
  € 7,25

17 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Onderdelen van schakelmateriaal

Schakelmateriaal bestaat uit verschillende losse onderdelen, die wij ook los aanbieden. Wanneer u specifiek op zoek bent naar een onderdeel van het schakelmateriaal kunt u deze bij ons gewoon los bestellen. Maar welk onderdeel heeft u nodig? Om dit te weten moet u de opbouw van schakelmateriaal begrijpen.

Schakelmateriaal begint met het basiselement, dit is het gedeelte wat in de muur wordt gemonteerd en zorgt voor de werking van de functionaliteiten. Bovenop dit basiselement wordt een afdekking geplaatst, dit is het bedieningselement. Denk aan een schakelwip of dimmerknop. Vervolgens ontbreekt alleen nog het afdekraam van het schakelmateriaal, de sierrand om het schakelmateriaal. In ons assortiment vindt u naast de losse onderdelen natuurlijk ook kant-en-klaar schakelmateriaal.

 

Schakelmateriaal voor buiten

Wilt u een stopcontact in de tuin? De buitenstopcontacten in ons assortiment kunnen prima tegen vorst, wind en regen. De stopcontacten zijn voorzien van een klep, waardoor ze spatwaterdicht zijn. Ideaal voor gebruik in de tuin!

 

Schakelmateriaal kopen

Al het schakelmateriaal in ons assortiment leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Wat betekent dat wij ervoor zorgen dat u de bestelde materialen snel ontvangt. Twijfelt u over welk schakelmateriaal aansluit bij uw wensen? Of over de montage? Onze deskundigen geven u graag advies op maat. Bel gerust naar 0512 - 36 49 04. 

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.