Schakelmateriaal
Schakelmateriaal

Schakelmateriaal kopen? Met het juiste schakelmateriaal voeg je gemak, sfeer en stijl toe aan jouw woning. Wij hebben een zeer breed assortiment aan schakelmateriaal. Zo vind je bij ons diverse soorten, designs, kleuren en maten. Voor ieder wat wils. In onze webshop vind je schakelmateriaal van verschillende topmerken voor scherpe prijzen! Uiteraard zijn alle schakelmaterialen die wij aanbieden voorzien van alle beveiligingen en kwaliteitskeurmerken. Daarmee kunnen wij de veiligheid van het schakelmateriaal garanderen.

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal

17 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

17 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Onderdelen van schakelmateriaal

Schakelmateriaal bestaat uit verschillende losse onderdelen, die we bij Hout en Bouwmaterialen ook los aanbieden. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een onderdeel van het schakelmateriaal kun je deze bij ons gewoon los bestellen. Maar welk onderdeel heb je nodig? Om dit te weten moet je de opbouw van schakelmateriaal begrijpen.

 

Basiselement schakelmateriaal

Schakelmateriaal begint met het basiselement, dit is het gedeelte wat in de muur wordt gemonteerd en zorgt voor de werking van de functionaliteiten. Bovenop dit basiselement wordt een afdekking geplaatst, dit is het bedieningselement. Denk hierbij aan een schakelwip of bijvoorbeeld een dimmerknop. Vervolgens ontbreekt alleen nog het afdekraam van het schakelmateriaal, de sierrand om het schakelmateriaal.

 

Kant-en-klaar schakelmateriaal

In ons assortiment vind je naast de losse onderdelen natuurlijk ook kant-en-klaar schakelmateriaal. Zo kun je dus meerdere kanten op en kun je het schakelmateriaal dat jij wilt bestellen perfect afstellen op jouw klus. Op die manier kun je jouw klus op de meest effectieve manier uitvoeren. 

 

Schakelmateriaal voor buiten

Wil je een stopcontact in de tuin? De buitenstopcontacten in ons assortiment kunnen prima tegen vorst, wind en regen. Buitenstopcontacten hebben namelijk als voordeel dat ze zijn voorzien van een klep, waardoor ze helemaal spatwaterdicht zijn. Dat zorgt ervoor dat de buitenstopcontacten van Hout en Bouwmaterialen ideaal zijn voor gebruik in jouw tuin!

 

Schakelmateriaal kopen

Al het schakelmateriaal in ons assortiment leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Wat betekent dat wij ervoor zorgen dat jij de bestelde materialen snel ontvangt. Twijfel je over welk schakelmateriaal aansluit bij jouw wensen? Of over de montage? Onze deskundigen geven je graag advies op maat. Neem gerust contact met ons op

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

OPRUIMING!

Tot wel 35% korting op (bijna) alles en acties met kortingen tot wel 60%!

én gratis bezorging vanaf €500,-

Aanbiedingen

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen >