Wat vinden onze klanten?

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Wij besteden daarom aandacht aan ons aanbod, de webshop, het beantwoorden van uw vragen en het zorgvuldig verpakken en verzenden van uw bestelling. Toch kan er onverhoopt iets misgaan. Neem dan contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Een beoordeling toevoegen
Wilt u uw ervaringen met onze webshop delen? Binnen één week na uw bestelling ontvangt u instructies per e-mail. 

 

Gemiddelde beoordeling: 9.4 van 10 gebaseerd op 393 beoordelingen

5- uitstekend? 5=onvoldoende. De bestelling is voor mijn huis op een vrijdagmiddag in de berm gelost. Ik had aangegeven dat ik op woensdagen thuis ben en als de levering op een andere dag is dat dan gelost kan worden op mijn oprit (voldoende ruimte overhoudend om mijn auto te parkeren). Dan smijt je de spullen toch niet in de berm?!

Geschreven door: P Vries uit Westergeest
Reactie op beoordeling: Hallo Ten eerste onze excuus voor het zo neerleggen van onze bouwmaterialen , na ons weten is er wel degelijk een leverdatum door gegeven, en neemt de chauffeur altijd een uur van te voren contact met u op. Maar misschien dat het eea bijelkaar langs is gegaan. We werken natuurlijk altijd na wens van onze klant. En dit is zeker niet opzet gebeurd. Maar hopen natuurlijk dat u de materialen goed kan gebruiken. En zullen bij een volgende bestelling het zeker Anders doen. Groet team Houtenbouwmaterialen.nl

Goed product op tijd geleverd fijne bezorger

Geschreven door: Slagmolen uit Schoonebeek

Mooie steigerhouten hondenmand besteld en ook snel geleverd. Alleen jammer dat een paar zijkanten niet geverfd zijn. Het totaalplaatje is hierdoor niet af.

Geschreven door: Claudia Sistemich uit Maastricht

Snelle levering

Geschreven door: W.A.Stengs uit Beverwijk

Vriendelijke behulpzame meedenkende chauffeur

Geschreven door: Yucel Hos uit Alkmaar

goed op tijd en correct behandeld

Geschreven door: Jan van den Boomen uit Someren

Fantastisch bedrijf ook de service is niks op aan te merken. Aanrader.

Geschreven door: Ferry uit Almere