Aftimmerhout

Met een ruim assortiment aan aftimmerhout hebben wij voor elke klus een passende afwerking. De naam zegt het natuurlijk al. Aftimmerhout gebruikt u om uw wand of plafond netjes af te werken, hiermee kan u een mooie overgang tussen plafond en muur creëren of ervoor zorgen dat verbindingen niet zichtbaar zijn. Bij ons heeft u ruime keuze uit aftimmerhout van topkwaliteit voor scherpe prijzen.

 

Verschillende soorten aftimmerhout

De verschillende soorten hout in ons assortiment zijn meranti, mdf, beuken en grenen. Aftimmerhout is handig voor het maken van plinten, overgangen of voor een mooie afwerking.

 

Bewerken

Het bewerken van aftimmerhout is enorm gemakkelijk. Het aftimmerhout op maat zagen kan gemakkelijk met een afkortzaag of handzaag. Door licht te schuren maakt u de gezaagde randen weer zacht. Het plaatsen van plinten kan door ze te nagelen of door het gebruik van montagekit.

  

Afwerken

Na het plaatsen van het aftimmerhout kunt u beginnen met de afwerking. Plamuur de schroefgaten netjes dicht en kit de naden af met acrylaatkit. Hiervoor kunt u een kitpistool of kitspatel gebruiken. Het is belangrijk dat je een strakke lijn creëert.

Wilt u het aftimmerhout aflakken? Dan is het verstandig om het hout eerst in de grondverf te zetten. Hiervoor moet het hout goed ontvet en licht geschuurd zijn.

 

Aftimmerhout kopen

Bent u op zoek naar glaslatten, hoeklatten, koplatten, neuslatten, plinten of kastplanken? In ons hout assortiment vindt u het allemaal. De hoogste kwaliteit aftimmerhout, voor een scherpe prijs. Wat wilt u nog meer? Een snelle levering van aftimmerhout, ook die kunnen wij u beloven, om snel de materialen in huis te hebben voor het afronden van uw klus. Bij het bestellen bieden wij goede service. Bij vragen kunt u dan ook altijd bellen naar 0512 - 36 49 04 voor advies.