5% KORTING MET CODE: HBM5

RVS schroeven

Ben je aan het klussen met een project buitenshuis? Of ben je bezig met een project dat in aanraking kan komen met vocht? Maak dan gebruik van onze RVS schroeven. Deze zijn namelijk gemaakt van roestvrij staal of voorzien van een bepaalde coating. Hierdoor zijn de RVS schroeven een stuk minder gevoelig voor roest dan normale schroeven. Bekijk ons assortiment aan RVS schroeven en bestel eenvoudig je schroeven via onze website.

RVS schroeven

RVS schroeven

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Waarom RVS schroeven?

RVS schroeven worden veel gebruikt voor projecten en klussen buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een schutting, veranda, tuinhuis, carport en nog veel meer. Deze bouwwerken hebben veel te maken met weersinvloeden, zoals temperatuurverschillen, wind, regen en meer. RVS schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig kwalitatief roestvrij staal of voorzien van een speciale coating. Hierdoor zijn deze schroeven beter geschikt voor zulke klussen dan normale schroeven. Normale schroeven gaan namelijk een stuk minder lang mee. Dit komt doordat ze veel eerder gaan roesten. Een roestige schroef verliest zijn kracht en kan op den duur breken, waardoor het helemaal geen stevigheid meer biedt. Daarom raden we bij buitenprojecten aan om gebruik te maken van RVS schroeven.

 

Assortiment RVS schroeven

In ons assortiment hebben we verschillende soorten RVS schroeven voor verschillende doeleinden. We hebben namelijk RVS kleurkop schroeven, RVS buitenschroeven en RVS spaanplaatschroeven.

 

Kleurkopschroeven

Kleurkopschroeven zijn geschikt voor onder andere het bevestigen van gevelplaten, boeidelen en HPL-platen op een houten ondergrond. De kleurkopschroeven van Hout en bouwmaterialen zijn voorzien van een witte torx kop. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor witte oppervlakten. Je kunt ze daar namelijk bijna niet op zien.

 

Buitenschroeven

Onze buitenschroeven zijn van het merk Ivana en dat betekent dat deze van zeer hoge kwaliteit zijn. Deze RVS schroeven zijn namelijk 2 keer zo sterk als normale RVS schroeven. De Ivana buitenschroeven zijn voorzien van een speciale anti-roest coating. Deze RVS schroef kent verschillende voordelen. Zo zijn ze voorzien van een voorborende snijpunt, zodat het hout niet gaat splijten. Daarnaast zijn ze voorzien van freesribben onder de kop van de schroef. Dit zorgt voor een mooie verzinking. Ten slotte zijn deze RVS schroeven magnetisch.

 

Te verkrijgen in de lengtes van 40 en 50 millimeter.

 

Spaanplaat schroeven

Spaanplaat schroeven worden vooral gebruikt bij spaanplaten. Deze schroeven zijn zeer licht en draai je snel in het hout. Deze RVS spaanplaatschroeven zijn gemaakt van A2 kwaliteit roestvrij staal. Op de verpakking en in de beschrijving van het product staat aangegeven welk bitje je nodig hebt. Vaak is dit een torx bitje, maar kijk voor de zekerheid altijd even op de verpakking. De RVS spaanplaatschroeven zijn te krijgen in lengtes vanaf 40 millimeter variërend tot en met 70 millimeter en in diktes van 3,5 tot en met 5 millimeter.

 

Wil je de RVS schroeven gebruiken voor het bevestigen van vlonderplanken? Neem dan een kijkje tussen onze RVS vlonderschroeven. Deze zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor het bevestigen van vlonderplanken.

 

RVS schroeven kopen

Voor buiten projecten is het dus verstandiger om RVS schroeven te gebruiken dan normale schroeven. Deze schroeven bestel je eenvoudig en snel via onze website. Heb je nog vragen over onze RVS schroeven neem dan contact met ons op. Ook kun je langskomen in onze winkel. Hier staat altijd een medewerker voor je klaar met vrijblijvend specialistisch advies.

 

Neem contact op > 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties