7,5% KORTING MET CODE: HBM75

Kistoverval

Op zoek naar betrouwbare kistovervallen om jouw kisten, kasten en andere opbergoplossingen veilig te sluiten? Bij Houtenbouwmaterialen.nl hebben we een uitgebreide selectie kistovervallen van hoogwaardige kwaliteit, beschikbaar in verschillende maten van 100 mm tot 160 mm.

Kistoverval

Kistoverval

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Stevige beveiliging met een kistoverval

Onze kistovervallen bieden een stevige en betrouwbare beveiliging voor jouw kisten en kasten, waardoor jouw waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Of het nu gaat om gereedschapskisten, opbergkisten, of kastdeuren: onze kistovervallen zorgen voor een veilige sluiting en bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

 

Diverse maten kistovervallen

Met een assortiment van verschillende maten, variërend van 100 mm tot 160 mm, vind je bij ons altijd de juiste kistoverval voor jouw specifieke toepassing. Of je nu een kleine kistoverval nodig hebt voor een kleine kist of een grotere overval voor een grote kast, wij hebben wat je zoekt.

 

Eenvoudige installatie

Onze kistovervallen zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie en bieden gebruiksgemak voor een probleemloos gebruik. Met voorgeboorde gaten kun je de kistovervallen snel en gemakkelijk monteren, zodat je jouw opbergoplossingen snel en efficiënt kunt beveiligen.

 

Bestel gemakkelijk online

Wil je jouw kisten, kasten en andere opbergoplossingen veilig sluiten met hoogwaardige kistovervallen? Bestel vandaag nog jouw kistovervallen bij Houtenbouwmaterialen.nl en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Beveilig jouw opbergoplossingen en bescherm jouw waardevolle spullen met onze duurzame en betrouwbare kistovervallen.
 
 
 
 
 
 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties