Hang- & sluitwerk

Kistovervallen

Wilt u een kust afsluiten met een hangslot? Dan worden er veelal kistovervallen gebruikt. Bij sommige kistovervallen kan ook een discusslot gebruikt worden als vergrendeling van de kist. In ons assortiment bieden wij kistovervallen in alle soorten en maten.

  

Kruishengen

Kruishengen worden vooral gebruikt bij tuinpoorten. Doorgaans krijgen tuinpoorten heel wat te verduren, waardoor het belangrijk is dat de poort stevig in zijn hengsels hangt. Ook het soepel open en dichtgaan van een tuindeur of luik is erg belangrijk, de hoogwaardige kruishengen in ons assortiment staan bekend om hun soepelheid. Daarnaast zijn ze ook erg robuust en kunnen ze tegen een stootje.

 

Duimhengen

Ook wanneer u op zoek bent naar een duimheng voor de bevestiging van bijvoorbeeld een schutting deur of poort ben u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse duimhengen van A-kwaliteit. Naast duimhengen moet u natuurlijk ook plaatduimen hebben om ze te monteren.

 

Hang- & sluitwerk specialist

HoutenBouwmaterialen is dé specialist voor al uw hang- en sluitwerk. Wilt u kistovervallen, duimhengen of kruishengen kopen? Dat kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij bieden de laagste prijs garantie voor al onze producten. Daarnaast geven onze deskundige medewerkers u graag advies over de verschillende producten in ons assortiment.