10% EXTRA WEEKEND KORTING! CODE: WEEKEND

Murfor
Murfor

Wanneer u metselwerk wilt wapenen dan wordt er vaak gekozen voor Murfor wapening. Murfor is een kant-en-klare wapening, die ervoor zorgt dat de druk van bovenliggende delen verdeeld wordt. Hierdoor worden scheuren in het metselwerk voorkomen. Murfor kan zowel in binnen- als buitenmuren en tussen lijmblokken als wapening gebruikt worden.

Filteren
Filteren
Selectie verfijnen
Soort
 1. Standaard 1 product
Breedte (in mm)
 1. 50 1 product
Lengte (in mm)
 1. 3050 1 product

Murfor

Murfor

1 product

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Murfor normaal 50x3050mm verzinkt - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Murfor normaal 50x3050mm verzinkt
  € 17,60
   

1 product

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Wanneer kiezen voor Murfor?

Voor het verdelen van druk is Murfor de juiste keuze, het voorkomt scheuren boven deuren en ramen. Ook langere muren kunnen door Murfor verstevigd worden. Daarnaast heeft het gebruiken van Murfor nog meer voordelen:

 • Murfor verstevigd van hoekconstructies

 • Murfor verdeeld gelijkmatig de druk

 • Murfor vergroot de destillatie afstand

 • Voorkom scheuren in metselwerk dankzij Murfor

 • Zonder verband uw muren wapenen

 

Scheuren in het metselwerk voorkomen met Murfor

Het hele jaar door is er sprake van temperatuurschommelingen, wat kan leiden tot het krimpen of uitzetten van het metselwerk. Met vaak (grote) scheuren tot gevolg. Het gebruiken van Murfor wapening in uw metselwerken voorkomt u scheuren. Het is dan ook een verstandige keuze om Murfor te gebruiken ter versteviging van uw metselwerk.

Het verwerken van Murfor is enorm gemakkelijk. U kunt de Murfor gewoon op de plekken waar nodig tussen de lintvoegen plaatsen. Vervolgens komt er mortel of lijm overheen. Hoeveel wapening er nodig is hangt af van de omgeving, de grootte van de muren en het ontwerp. Wilt u een inschatting van onze experts? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

 

Murfor bestellen

Bij ons vindt u topkwaliteit Murfor voor het verstevigen van uw metselwerk. Wij bieden u scherpe prijzen, snelle levering, uitstekende service en topkwaliteit producten. Door gemakkelijk en snel online Murfor te bestellen hoeft u de deur niet meer uit en profiteert u van onze voordelen.

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.