Murfor

Wanneer u metselwerk wilt wapenen dan wordt er vaak gekozen voor Murfor wapening. Deze kant-en-klare wapening zorgt ervoor dat de druk van bovenliggende delen verdeeld wordt. Hierdoor worden scheuren in het metselwerk voorkomen. Murfor kan zowel in binnen- als buitenmuren en tussen lijmblokken als wapening gebruikt worden.

 

Wanneer kiezen voor Murfor?

Voor het verdelen van druk is Murfor de juiste keuze, het voorkomt scheuren boven deuren en ramen. Ook langere muren kunnen door deze wapening verstevigd worden. Daarnaast heeft het gebruiken van Murfor nog meer voordelen:

  • Verstevigen van hoekconstructies

  • Gelijkmatig verdelen van de druk

  • Vergroten van destillatie afstand

  • Voorkom scheuren in metselwerk

  • Zonder verband uw muren wapenen

 

Scheuren in het metselwerk voorkomen

Het hele jaar door is er sprake van temperatuurschommelingen, wat kan leiden tot het krimpen of uitzetten van het metselwerk. Met vaak (grote) scheuren tot gevolg. Het gebruiken van Murfor wapening in uw metselwerken voorkomt u scheuren. Het is dan ook een verstandige keuze om Murfor te gebruiken ter versteviging van uw metselwerk.

Het verwerken van Murfor is enorm gemakkelijk. U kunt het gewoon op de plekken waar nodig tussen de lintvoegen plaatsen. Vervolgens komt er mortel of lijm overheen. Hoeveel wapening er nodig is hangt af van de omgeving, de grootte van de muren en het ontwerp. Wilt u een inschatting van onze experts? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

 

Murfor bestellen

Bij ons vindt u topkwaliteit Murfor voor het verstevigen van uw metselwerk. Wij bieden u scherpe prijzen, snelle levering, uitstekende service en topkwaliteit producten. Door gemakkelijk en snel online Murfor te bestellen hoeft u de deur niet meer uit en profiteert u van onze voordelen.