Steigerbuis en koppelingen

Steigerbuis en koppelingen kopen? Dat doet u natuurlijk gemakkelijk en snel via HoutenBouwmaterialen.nl. In ons assortiment vindt u alles voor het maken van een stevige steigerbuis constructie. De diverse steigerbuizen en koppelingen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Alles wat u nodig hebt aan buizen, koppelingen en accessoires vindt u terug in ons assortiment.

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

per pagina

Gegalvaniseerd stalen steigerbuis

Deze gegalvaniseerde buizen in ons assortiment zijn gemaakt van staal, vervolgens zijn de buizen gedoopt in vloeibaar zink. Het laagje zink op de buizen voorkomt roest en andere schadelijke invloeden op de steigerbuis. Gegalvaniseerde stalen steigerbuizen zijn een goede keuze voor het maken van meubels of het dragen van zware lasten. De buizen hebben een industriële look en een stoere robuuste uitstraling.

 

Buiskoppelingen

De buiskoppelingen zorgen ervoor dat u in combinatie met steigerbuizen eenvoudig ijzersterke constructies kan maken. Zo kunt u constructies maken voor stellingen, spandoekframes, meubels, pergola’s, kledingrekken of beursstands. De koppelingen zijn verzinkt, waardoor ze niet roesten. Ook kunt u de constructie indien nodig gemakkelijk weer uit elkaar halen.

 

Online bestellen

Wie steigerbuizen en koppelingen bestelt bij HoutenBouwmaterialen.nl, profiteert van onze scherpe prijzen en snelle levering. Wij zijn de leveranciers voor steigerbuizen en koppelingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wilt u meer weten over onze producten of het gebruik ervan? Neem gerust contact met ons op via 0512 - 36 49 04.