Kozijnhout
Kozijnhout

In onze webshop kunt u terecht voor vele soorten kozijnen van goede kwaliteit. Ook voor kozijnhout hanteren wij scherpe prijzen. Verschillende houtsoorten, zowel geschaafd als ruw en vuren. Kortom, al het kozijnhout voor uw klus kunt u (zowel particulier als zakelijk) goedkoop en snel online bestellen!

Kozijnhout

Kenmerken van houten kozijnen

  • klassieke uitstraling

  • reparatie mogelijk

  • isolerend

  • meer onderhoud nodig dan metalen en kunststof kozijnen

  • gemakkelijk te schilderen/verduurzamen

  • natuurlijk product

  • gemakkelijk om iets aan te brengen

 

Binnendeurkozijnen

De houten kozijnen in ons assortiment zijn gemaakt van hardhout of grenen, wat ze geschikt maakt voor het inhangen van zware deuren. Onze binnendeurkozijnen zijn zowel voor stompe als opdekdeuren beschikbaar. Het verschil tussen een stompe en opdek deur is dat een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn valt en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Waar een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Voor de montage dient het kozijn op de juiste maat te zijn aangepast, dit kunt u gemakkelijk zelf doen.

 

Hout en Bouwmaterialen.nl - Voor al uw kozijnhout

Wij zijn een van de grootste leveranciers van Nederland als het gaat om hout en bouwmaterialen. Door onze enorme voorraad kozijnhout kunnen wij snel leveren. Ook alle soorten kozijnhout zoals binnendeurkozijnen en kozijnprofielen hebben wij ruim op voorraad. Zoekt u kozijnhout voor een klus? Bestel dan direct bij ons het kozijnhout dat past bij uw klus voor scherpe prijzen. Gemakkelijk en snel.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.