0512 - 36 49 04

  • Laagste prijs garantie
  • Gratis verzending vanaf € 750,-
  • Snelle levering

Nieuws

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws over Houtenbouwmaterialen.nl. 


Algemeen administratief medewerker

Vacature algemeen administratief verkoopmedewerker!

Houtenbouwmaterialen.nl in Surhuisterveen heeft alles op het gebied van hout- en bouwmaterialen. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit, service en advies. Wij zijn op zoek naar een:

 

Algemeen administratief medewerker (16-24 uur).

 

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie met cv naar: tienko@houtenbouwmaterialen.nl onder vermelding van “Algemeen administratief medewerker”.

Voor meer informatie klik hier!

(10-2-2018)


Nieuwe borstelmachine!

Nieuwe borstelmachine!

Vanaf volgende week beschikbaar! Dit monster! Borstelen in grote hoeveelheden! Deze machine kan de planken in snel tempo borstelen. De borstelmachine is ontwikkeld voor de grote industrie, er kunnen 6 steigerplanken tegelijk worden ingevoerd. Door het borstelen zien de steigerplanken er mooi en glad uit, de structuur van het hout blijft goed zichtbaar. Dit geeft de planken een identieke oude en uitstraling.

Klik hier het aanbod in geborstelde steigerplanken.

(18-11-2017)


Nieuwe impregneerinstallaties

Impregneerinstallaties voor Old Look en zwart hout. Impregneren

Vanaf heden kunnen we zelf impregneren! Op 2 mei zijn twee nieuwe impregneerinstallaties geplaatst. Daardoor kunnen we nu Old Look (grijs), zwart en groen impregneren. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er altijd voldoende voorraad is van geïmpregneerd hout. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn. Bezoek voor meer informatie Impregneerhout.nl! (6-5-2017)


Hout en Bouwmaterialen.nl sponsor van Gerrit Veenstra!

H&B sponsor van Gerrit Veenstra!

Hout en Bouwmaterialen.nl en Steigerplanken.com zijn vanaf heden trotse sponsor van Gerrit Veenstra. Gerrit Veenstra is een jonge ruiter die meedoet aan nationale en internationale paardrijwedstrijden.

(11-3-2017)


Nieuwe kapschuur / impregneerhal!

Nieuwe kapschuur! Nieuwe impregneerhal!

Onze nieuwe kapschuur en impregneerhal. In de schuur kunnen we hout en ander materiaal droog opslaan. Zo garanderen we de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen we de hal gebruiken voor het verduurzamen van hout. Zo kunnen we onder andere hout zwart impregneren.

De schuur is bekleed met onze eigen vlotdelen van 27,5 cm breed! (25-2-2017)


Nieuwe platenzaag!

Nieuwe platenzaag!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Door deze nieuwe zaag kunnen we alle platen voor u op maat zagen. Neem hiervoor contact met ons op.

(25-2-2017)


Nieuwe heftruck!

Onze nieuwe krachtpatser!

Onze nieuwe heftruck is binnen! Deze Doosan G30G is met een 3 ton hefvermogen een echte krachtpatser. Zo kunnen we u als klant nog beter te hulp staan.

Enkele specificaties:
• Krachtige 2.4 liter LPG moter
• Tot 3000 kg hefvermogen
• Betrouwbare powershift transmissie

(6-11-2016)


Whatsapp Service

Whatsapp Service

Onze Whatsapp service, maakt u er al gebruik van?

Onze Whatsapp Service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Heeft u vragen, feedback of opmerkingen over onze diensten? Op werkdagen heeft u binnen 30 minuten antwoord op uw vragen en/of opmerkingen.

Al het contact via Whatsapp komt binnen bij één van onze verkopers, degene die uw vraag oppakt en contact met u onderhoud. U kunt van onze Whatsapp Service gebruik maken via het telefoonnummer: +31 6 18 12 43 07. (4-11-2016)


Een kijkje in onze zaak?

U kunt over het terrein lopen en de showroom, binnenopslag, werkplaats en het kantoor bekijken! Krijg een indruk hoe makkelijk en overzichtelijk we u de materialen kunnen opladen en leveren.

Klik hier voor de grote versie!

(4-11-2016)