Zadeldak
Zadeldak

Een buitenverblijf met een zadeldak bestaat over twee tegen elkaar geplaatste dakschilden. Deze dakschilden ‘snijden’ elkaar in de zogenaamde nok. Zadeldakconstructies komen in Nederland al sinds jaar en dag veel voor en is een populaire vorm om voor te kiezen bij het aanschaffen van een buitenverblijf. Bij Hout en Bouwmaterialen vind je meerdere soorten zadeldakconstructies.

Zadeldak

Zadeldak

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Overkapping Zadeldak DHZ 500x300cm groen geïmpregneerd
  Overkapping Zadeldak DHZ 500x300cm groen geïmpregneerd
  € 1.469,00
 2. Overkapping Zadeldak DHZ 500x300cm onbehandeld
  Overkapping Zadeldak DHZ 500x300cm onbehandeld
  € 1.279,00
 3. Overkapping Zadeldak DHZ 600x300cm groen geïmpregneerd
  Overkapping Zadeldak DHZ 600x300cm groen geïmpregneerd
  € 1.629,00
 4. Overkapping Zadeldak DHZ 600x300cm onbehandeld
  Overkapping Zadeldak DHZ 600x300cm onbehandeld
  € 1.419,00

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen zadeldak

Een zadeldak kent een aantal voordelen ten opzichte van andere constructies op het gebied van buitenverblijven. Heb je een zadeldakconstructie in de tuin, dan profiteer je onder meer van het feit dat het erg makkelijk is om regenwater af te voeren. Dit komt uiteraard door de schuine delen van het dak. Andere voordelen zijn:

 • Minder last van de wind
 • Extra ruimte; door de vorm van het dak
 • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Service Hout en Bouwmaterialen

Bij Hout en Bouwmaterialen willen we natuurlijk dat jij helemaal tevreden bent over je product en de levering ervan. Wanneer je een zadeldak uit onze webshop hebt besteld, doen we dan ook ons best om het product of bouwpakket zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat al onze producten van goede kwaliteit zijn en kunnen we ze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Zo geniet je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Andere soorten buitenverblijven

Is een zadeldak toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Niet getreurd! Bij Hout en Bouwmaterialen kun je ook terecht voor verschillende andere soorten buitenverblijven. Op die manier vind je altijd het product dat het beste aansluit op jouw wensen en behoeftes. Je kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende overkappingen:

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zadeldak? Heb je nog prangende vragen over één van de producten uit ons assortiment zadeldak buitenverblijven? In beide gevallen kun je gerust contact met ons opnemen! Samen met jou gaan we graag op zoek naar het meest geschikte zadeldak voor in jouw tuin. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de perfecte constructie koopt.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

10% KORTING op bijna het hele assortiment

 

 

En nog meer korting!

 

20% korting op steigerhout en Kingspan isolatiepanelen

 

actie alleen geldig bij online bestellen en bezorgen