10% EXTRA KORTING OP HBM OVERKAPPINGEN!

Agnes plafondplaten
Agnes plafondplaten

Agnes plafondplaten kopen? Toe aan een nieuw en fris plafond? De Agnes Plafondplaten zijn gemakkelijk te installeren en zien er mooi en afgewerkt uit. De plafondplaten en wandplaten zijn kant-en-klaar. Het grote voordeel van de Agnes One-Step plafondpanelen is dat ze na plaatsing direct fraai afgewerkt zijn. Hierdoor is schilderen en stukadoren niet meer nodig. De spaanplaat van de platen is PEFC gecertificeerd, dit wil zeggen dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bosgebieden. Daarnaast hebben Agnes plafond- en wandpanelen de volgende voordelen: gemakkelijk te monteren, goed schoon te houden en de schroeven zijn niet zichtbaar dankzij het speciale tong- en groefsysteem.

Agnes plafondplaten

Agnes plafondplaten

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Agnes plafondlijst 8x44mm 260cm wit linnen - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Agnes plafondlijst 8x44mm 260cm wit linnen
  € 7,12
  € 2,74 / meter
 2. Agnes plafondlijst 8x44mm 260cm wit stuc - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Agnes plafondlijst 8x44mm 260cm wit stuc
  € 7,12
  € 2,74 / meter
 3. Agnes plafondplaat 12mm 60x120cm wit linnen
  Agnes plafondplaat 12mm 60x120cm wit linnen per stuk
  € 12,38
  € 17,19 / m2
 4. Agnes plafondplaat 12mm 60x120cm wit stuc
  Agnes plafondplaat 12mm 60x120cm wit stuc
  € 40,11
   
 5. Agnes plafondplaat 12mm 60x120cm wit stuc
  Agnes plafondplaat per stuk 12mm 60x120cm wit stuc
  € 12,38
  € 17,19 / m2

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Agnes Plafondplaten voordelen

Nog meer voordelen van Agnes plafondplaten zijn:

 • Afwasbaar
 • Gebruiksklaar (Stucen of schilderen niet nodig)
 • Gemakkelijk en snel te monteren
 • Betaalbaar
 • Prachtig eindresultaat

 

Agnes platen

De Agnes platen zijn praktisch toe te passen bij haast iedere klus. Vooral in de renovatiemarkt wordt tegenwoordig veel gekozen voor de Agnes plafondplaten. Dit komt doordat Agnes plafondplaten zorgen voor een snelle realisatie met een mooi eindresultaat. Ook zijn de plafondplaten licht en compact, hierdoor zijn ze een goed alternatief voor bijvoorbeeld gipsplaten die een stuk zwaarder zijn. Dit is wel zo praktisch bij klussen boven je hoofd. De plafondplaten zijn kant-en-klaar en kunnen geheel naar wens worden aangebracht. Hierdoor kun je binnen één dag genieten van je nieuwe plafond. Makkelijker kan haast niet.

 

Agnes plafondplaten monteren

 1. Laat de platen 48 uur in een gesloten verpakking staan in een droge omgeving op kamertemperatuur, liggend op een vlakke ondergrond. 
 2. Maak een schets voor een goede verdeling van de plafondplaten.
 3. Zorg ervoor dat het regelwerk, waar de platen op bevestigd worden, vlak is. De regels hebben een onderlinge afstand van 60 cm.
 4. Bevestig de platen met spijkers, schroeven of nieten op het regelwerk. Dit kan onzichtbaar door de messing en groef. Houd rondom het plafond een afstand van 10 mm van de muren.
 5. Het op maat maken van de plafondplaten kan met een hand-, decoupeer- of cirkelzaag. Gebruik hiervoor een zaagblad met fijne tanden. 
 6. Werk het plafond af met bijpassende afwerklijsten. Deze kunnen worden bevestigd met montagekit.

 

Agnes plafondplaten bestellen

Voor het bestellen van Agnes plafondplaten ben je bij houtenbouwmaterialen.nl aan het juiste adres. Naast een ruim aanbod hebben wij ook een grote voorraad. Hierdoor kunnen wij de Agnes plafond- of wandpanelen die je voor je klus besteld hebt snel leveren. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen. Agnes plafondplaten kun je dan ook het beste hier bestellen! Heb je verder nog vragen over deze plafondplaten? Onze adviseurs met kennis van zaken staan je graag te woord via 0512 - 36 49 04.

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.