10% EXTRA KORTING! CODE: MAART

Wandpanelen
Wandpanelen

Ben jij op zoek naar iets tegen alle geluidsoverlast, maar wil je liever niet de look in je huis aantasten? Met de wandpanelen van Fibrotech kun je geluidsoverlast tegengaan en creëer je ook meteen een stijlvolle moderne look in je huis. Veel huizen, kantoren, scholen of andere gebouwen hebben last van dit probleem en willen het tegengaan. Hier de perfecte oplossing!

 

Wandpanelen

Wandpanelen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Fibrotech Wandpaneel 22x605x3000mm Grey Oak FSC
  Fibrotech Wandpaneel 22x605x3000mm Grey Oak FSC
  € 158,83
   
 2. Fibrotech Wandpaneel 22x605x3000mm Smoked Oak FSC
  Fibrotech Wandpaneel 22x605x3000mm Smoked Oak FSC
  € 158,83
   
 3. Fibrotech Wandpaneel 22x605x3000mm Walnut FSC
  Fibrotech Wandpaneel 22x605x3000mm Walnut FSC
  € 158,83
   

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Waarom je zou kiezen voor wandpanelen

Om zo zorgvuldig het geluidsniveau in de ruimte verlagen en een mooie look te creëeren. Om dit te gebruiken als lamellenwand of als zijnde plafond. Je kunt helemaal losgaan met de wandpanelen en deze aanpassen op jou wensen en voorkeuren. Je hebt keuze uit verschillende soorten neutrale hout-kleuren die voor een mooi scandinavisch uiterlijk zorgen. Uiteindelijk creëert dit natuurlijk rust voor jezelf en anderen. 

Wandpanelen bestellen bij Hout en Bouwmaterialen

Wil je snel en effectief je project starten met de mooie wandpanelen uit onze webshop? Bestel dan direct de hoge kwaliteit panelen bij ons voor een scherpe prijs en profiteer van onze snelle levering. Kijk voor de actuele prijzen voor verzending bij onze klantenservice. Heb je nog vragen over de Fibrotech wandpanelen? Bel gerust naar 0512 - 36 49 04 voor meer informatie en advies op maat. Je kunt natuurlijk ook op andere manieren contact met ons opnemen.

 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.