10% EXTRA KORTING! CODE: APRIL

Artikelcode
HBM1516231

Kelfort reinigerspray voor pistoolpur

Reinigerspray voor de efficiënte reiniging van het Kelfort purpistool

Gewichtsklasse
Klein
Op voorraad
Speciale prijs € 9,92 Normale prijs € 11,67
Artikelcode
HBM1516231
Kelfort reinigerspray voor pistoolpur

Kelfort purreiniger is ontwikkeld voor de efficiënte inwendige en uitwendige reiniging van het Kelfort purpistool alsmede voor het verwijderen van niet-uitgehard polyurethaanschuim. Tevens kan deze purreiniger worden gebruikt om verse verfresten, was, vet, olie en lijmresten te verwijderen.

Kelfort purreiniger spoelt purschuim uit het pistool en zorgt ervoor dat het pistool gangbaar blijft. Tevens te gebruiken als sprayreiniger, door middel van spuitlip.

Minimaal 12 maanden houdbaar, mits koel, droog en rechtop opgeslagen.

Gebruiksaanwijzing Kelfort reinigerspray

Voor gebruik de bus Kelfort purreiniger goed schudden. Aanbevolen wordt dit tijdens gebruik ook af en toe te herhalen. Draai de bus purschuim na gebruik van het pistool (alleen als het pistool de komende uren niet gebruikt zal worden). Reinig het ventiel en de ring van de bus purschuim, zodat nadien de bus nog kan worden gebruikt. Schroef de reiniger met de adapter op het pistool. Haal vervolgens de trekker van het pistool over en spuit het pistool net zo lang door, totdat er geen schuim meer uit het pistool komt, maar een heldere vloeistof. Schroef de reiniger weer van het pistool en verwijder met een zachte doek de overtollige reiniger van de adapter. Vervolgens de adapter van het pistool inspuiten met Adaptersmeerspray om verkleving van het pistool op een bus purschuim te voorkomen.

Bewaar het pistool op een droge plaats. Als het pistool opnieuw gebruikt wordt, het pistool op een nieuwe bus purschuim draaien en vervolgens goed doorspuiten, zodat alle reiniger uit het pistool wordt verwijderd. Gebruik als sprayreiniger: gebruik de nippel en druk deze op het ventiel van de reiniger. Test de ondergrond vooraf op een niet zichtbaar gedeelte of deze niet door de Kelfort purreiniger wordt aangetast. Voor het reinigen van oppervlakten wordt aanbevolen de aangebrachte reiniger met zachte doek te verwijderen.

Productspecificaties
Artikelcode HBM1516231
Prijs € 11,67
Gewichtsklasse Klein
Merk Kelfort
Soort Reinigerspray
Materiaal Polyurethaanschuim
Toepassing Pistoolpur
Inhoud (in ml) 500
Aantal 1