Pakaanbiedingen gedroogd steigerhout
Pakaanbiedingen gedroogd steigerhout

Pakaanbiedingen van de gedroogde steigerhouten planken zijn machinaal voorgedroogd, wat betekent dat de planken uitstekend geschikt zijn voor alle binnen toepassingen. Door het drogen van het hout zal het veel minder nawerken en minder snel krom trekken waardoor jouw kast, tv meubel, bed of tafel vele malen mooier blijft en waarvan je dus het meeste plezier hebt.

Pakaanbiedingen gedroogd steigerhout

Pakaanbiedingen gedroogd steigerhout

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Meer korting

Door het bestellen van de pakaanbiedingen krijg je bij een wat grotere afname nog meer korting op jouw planken dan bij de afname van losse planken uit ons assortiment. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting! Zo profiteer je bij grote klussen dus optimaal van de pakaanbiedingen van Hout en Bouwmaterialen.

 

Verschillende varianten

Je vindt binnen ons assortiment pakaanbiedingen gedroogd steigerhout in meerdere varianten. Zo kun je bij ons terecht voor onbehandelde steigerplanken en geïmpregneerde steigerplanken. Ook vind je verschillende soorten ‘old look’ pakaanbiedingen. Ben je op zoek naar andere pakaanbiedingen op het gebied van steigerhout? Bekijk dan ook eens de aanbiedingen op deze pagina.

 

Rest van het assortiment

Ben je niet op zoek naar pakaanbiedingen, maar naar losse planken steigerhout? Ook dan kom je binnen ons assortiment goed tot je recht! Bekijk bijvoorbeeld eens de verschillende volgende ‘losse’ producten steigerhout binnen onze webshop:

 

Service

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom geniet je bij ons bijvoorbeeld van een uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen. Daarnaast doen we ons best om de producten zo snel mogelijk bij je te bezorgen en bij bestellingen van €750,- of meer betaal je tot slot geen bezorgkosten.

 

Neem gerust contact op

Twijfel je over de juiste pakaanbieding op het gebied van gedroogd steigerhout? Neem dan contact met ons op! Samen met jou bekijken we graag welke pakaanbieding het meest geschikt is voor jouw klus. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.