Omheiningen

Naast losse steigerplanken vind je bij ons ook kant-en-klare steigerhouten omheiningen, opritpoorten en tuinschermen. Wanneer je zelf geen zin of tijd hebt om met steigerhout aan de slag te gaan, zijn deze kant-en-klare producten een goede oplossing. De omheiningen zijn er in verschillende soorten en lengtes, waardoor je altijd een passende variant vindt.

Omheiningen

Omheiningen

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Steigerhouten hek 1mtr(H) 1,5mtr(B) enkel
  Steigerhouten hek 1mtr(H) 1,5mtr(B) enkel
  € 55,00
 2. Steigerhouten hek 1mtr(H) 2mtr(B) enkel
  Steigerhouten hek 1mtr(H) 2mtr(B) enkel
  € 60,00
 3. Steigerhouten hek 1mtr(H) 3mtr(B) dubbel
  Steigerhouten hek 1mtr(H) 3mtr(B) dubbel
  € 110,00
 4. Steigerhouten hek 1mtr(H) 4mtr(B) dubbel
  Steigerhouten hek 1mtr(H) 4mtr(B) dubbel
  € 120,00
 5. Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 1,5mtr(B) enkel
  Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 1,5mtr(B) enkel
  € 75,00
 6. Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 2mtr(B) enkel
  Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 2mtr(B) enkel
  € 80,00
 7. Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 3mtr(B) dubbel
  Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 3mtr(B) dubbel
  € 150,00
 8. Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 4mtr(B) dubbel
  Steigerhouten hek zwart 1mtr(H) 4mtr(B) dubbel
  € 160,00

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Verschillende soorten omheiningen

In ons assortiment vind je een tweetal steigerhouten hekken. Eén gemaakt van blanke onbehandelde steigerplanken en één van zwart geïmpregneerde steigerplanken. Beide omheiningen zijn in elkaar gezet met m8 slotbouten. Beide varianten vind je op deze pagina in verschillende lengtes terug. De hoogte is altijd één meter, bij de breedte van de omheiningen zijn er meerdere opties. 

 

Blank hek

Het hek van blanke onbehandelde steigerplanken moet nog wel bewerkt worden met steigerhoutbeits of houtolie. Zo’n behandeling heeft meerdere voordelen. Door deze behandeling zal het hek goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de planken een langere levensduur krijgen door het behandelen.

 

Zwart hek

Het zwarte landhek is enorm goed bestand tegen weersinvloeden doordat de planken geïmpregneerd zijn, hierdoor hebben ze ook een lange levensduur. Het zwarte hek hoeft dus niet meer behandeld te worden met steigerhout beits of houtolie. Welk soort omheining je ook kiest, bij Hout en Bouwmaterialen ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Steigerhouten schuttingen

De steigerhouten schuttingen, ook wel tuinschermen genoemd, zijn ideaal wanneer je jouw tuin wilt beschutten met een robuuste schutting. De schutting is gemaakt van onbehandeld steigerhout. Zeer geschikt om te beitsen of te lakken. Ook kun je er voor kiezen om het hout juist mooi te laten verkleuren/verweren.

 

Omheining online bestellen

Alle steigerhouten omheiningen kun je gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Bij besteding van meer dan 750 euro is de verzending gratis. In Drenthe, Groningen en Friesland zijn de verzendkosten 45 euro. In de rest van Nederland zijn de verzendkosten 65 euro. Alle omheiningen hebben wij op voorraad, waardoor wij deze direct uit voorraad kunnen leveren.

 

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een omheining bij jou op het erf? Of heb je nog vragen over een bepaalde omheining? In beide gevallen kun je contact met ons opnemen! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte omheining.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.