Omheiningen en oprit poorten

Naast losse steigerplanken vindt u bij ons ook kant-en-klare steigerhouten omheiningen, opritpoorten en tuinschermen. Wanneer u zelf geen zin of tijd heeft om met steigerhout aan de slag te gaan, zijn deze kant-en-klare producten een goede oplossing.

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

per pagina

Steigerhouten hekken

In ons assortiment vindt u een tweetal steigerhouten hekken. Een gemaakt van blanke onbehandelde steigerplanken en een van zwart geïmpregneerde steigerplanken. Beide zijn in elkaar gezet met m8 slotbouten. Het zwarte landhek is enorm goed bestand tegen weersinvloeden doordat de planken geïmpregneerd zijn, hierdoor hebben ze ook een lange levensduur. Het zwarte hek hoeft dus niet meer behandeld te worden met steigerhout beits of houtolie. Het hek van blanke onbehandelde steigerplanken moet nog wel bewerkt worden met steigerhout beits of houtolie. Door deze behandeling zal ook dit hek goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Ook krijgen de planken een lange levensduur door het behandelen.

 

Steigerhouten schuttingen

De steigerhouten schuttingen, ook wel tuinschermen genoemd, zijn ideaal wanneer u uw tuin wilt beschutten met een robuuste schutting. De schutting is gemaakt van onbehandeld steigerhout. Zeer geschikt om te beitsen of te lakken. Ook kunt u er voor kiezen om het hout juist mooi te laten verkleuren/verweren.

 

Online bestellen

Alle steigerhouten omheiningen kunt u gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Bij besteding van meer dan 750 euro is de verzending gratis. Normaal in Drenthe, Groningen en Friesland 45 euro. In de rest van Nederland zijn de verzendkosten 65 euro. Alle omheiningen hebben wij op voorraad, waardoor wij deze direct uit voorraad kunnen leveren. Ook staan wij als leverancier van hout- en bouwmaterialen bekend om onze uitstekende service en scherpe prijzen.