Steigerplanken blank

Wilt u een stevige schutting in uw tuin of een robuuste tuintafel maken? Dan is het gebruik van steigerhout een uitstekende keuze. Dit onbehandelde steigerhout, ook wel blank of vers steigerhout genoemd, is van hoge kwaliteit en kan direct uit voorraad geleverd worden. Onbehandeld steigerhout is een stuk goedkoper dan behandeld steigerhout, dit komt omdat de planken rechtstreeks vanuit de zagerij geleverd worden. Bent u op zoek naar steigerhout voor binnen? Dan adviseren wij om te kiezen voor geschaafd of nieuw gedroogd steigerhout. De blanke steigerplanken die u hier bindt zijn vooral geschikt voor doeleinden als schuttingen, tuinmeubels, bloembakken, tuinhuisjes en nog veel meer.

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

per pagina

Steigerhout behandelen

Wilt u het steigerhout behandelen? Dan kan erg gemakkelijk. In onze collectie vindt u verschillende steigerhoutbeitsen. Steigerbeits geeft het hout een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat de planken langer mee gaan. De houtstructuur blijft na behandeling zichtbaar, zo blijft het steigerhout een natuurlijke uitstraling hebben.

 

Steigerplanken blank

Kies voor prachtige robuuste steigerplanken voor een lage prijs. Blanke steigerplanken zijn het voordeligste alternatief voor uw tuinhout. In ons assortiment vindt u onbehandeld steigerhout in diverse lengtes. Daarnaast hebben wij steigerhout pakketten in de aanbieding. Deze grote verpakkingen die bestaan uit 25, 50 en 90 steigerplanken zijn enorm goedkoop. Indien gewenst kunnen wij voor u het steigerhout op maat zagen, zodat u direct kan beginnen met klussen na het ontvangen van de producten. Voor de verzending betaald u bij ons €65, behalve in Drenthe, Groningen en Friesland. Omdat deze provincies in de buurt van onze vestiging liggen, betaald u slechts €45 voor verzending. Als u voor meer dan 750 euro aan materialen besteld profiteert u van gratis verzending.