Blank
Blank

Wilt u een stevige schutting in uw tuin of een robuuste tuintafel maken? Dan is het gebruik van steigerhout een uitstekende keuze. Dit onbehandelde steigerhout, ook wel blank of vers steigerhout genoemd, is van hoge kwaliteit en kan direct uit voorraad geleverd worden. Onbehandeld steigerhout is een stuk goedkoper dan behandeld steigerhout, dit komt omdat de planken rechtstreeks vanuit de zagerij geleverd worden. Bent u op zoek naar steigerhout voor binnen? Dan adviseren wij om te kiezen voor geschaafd of nieuw gedroogd steigerhout. De blanke steigerplanken die u hier bindt zijn vooral geschikt voor doeleinden als schuttingen, tuinmeubels, bloembakken, tuinhuisjes en nog veel meer.

Blank

Blank

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Kramplaat 17,5 x 3,5 cm per stuk
  Kramplaat 17,5 x 3,5 cm per stuk
  € 1,25
 2. Steigerplank 30x195x3000 mm
  Steigerplank 30x195x3000 mm
 3. Steigerplank 30x195x4000 mm
  Steigerplank 30x195x4000 mm
 4. Steigerplank 30x195x5000 mm
  Steigerplank 30x195x5000 mm

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Steigerhout behandelen

Wilt u het steigerhout behandelen? Dan kan erg gemakkelijk. In onze collectie vindt u verschillende steigerhoutbeitsen. Steigerbeits geeft het hout een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat de planken langer mee gaan. De houtstructuur blijft na behandeling zichtbaar, zo blijft het steigerhout een natuurlijke uitstraling hebben.

 

Steigerplanken blank

Kies voor prachtige robuuste steigerplanken voor een lage prijs. Blanke steigerplanken zijn het voordeligste alternatief voor uw tuinhout. In ons assortiment vindt u onbehandeld steigerhout in diverse lengtes. Daarnaast hebben wij steigerhout pakketten in de aanbieding. Deze grote verpakkingen die bestaan uit 25, 50 en 90 steigerplanken zijn enorm goedkoop. Indien gewenst kunnen wij voor u het steigerhout op maat zagen, zodat u direct kan beginnen met klussen na het ontvangen van de producten. Voor de verzending betaald u bij ons €65, behalve in Drenthe, Groningen en Friesland. Omdat deze provincies in de buurt van onze vestiging liggen, betaald u slechts €45 voor verzending. Als u voor meer dan 750 euro aan materialen besteld profiteert u van gratis verzending.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.