Steigerplanken gedroogd

Bent u op zoek naar gedroogde steigerplanken? Het gedroogde steigerhout in ons assortiment is uitermate geschikt voor het maken van robuuste meubels of een schutting. Het grote voordeel van gedroogde steigerplanken is dat het hout minder krimpt

De populariteit van gedroogd steigerhout komt door de goede prijs kwaliteitsverhouding en de robuuste uitstraling van het hout. Zo kunt u relatief goedkoop prachtige dingen maken van dit natuurlijke hout. Ook wanneer u steigerhout wilt met een oude uitstraling dan kan u bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook gedroogd steigerhout in “old look” op voorraad.

Foto-tabel  Lijst 

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

13 artikel(en)

per pagina

Voordelen van gedroogde steigerplanken

Wij hebben de voordelen om te kiezen voor gedroogd steigerhout voor u op een rijtje gezet:

  • Het hout werkt, trekt en scheurt minder

  • Minder last van blauw/schimmelvorming

  • Relatief goedkoop

  • Direct bruikbaar

  • Zeer geschikt voor binnentoepassingen

 

Gedroogd steigerhout kopen

In onze webshop kunt u zeer goedkoop gedroogd steigerhout kopen in verschillende lengtes en stijlen. Het steigerhout is verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. Ook kunnen onze vakmensen indien gewenste de steigerplanken voor u op maat zagen. Profiteer van onze scherpe prijzen en de hoge kwaliteit van het  hout dat wij aanbieden. Doordat wij een enorme voorraad steigerhout hebben kunnen wij de planken snel leveren.

 

Uitstekende service

Naast onze scherpe prijzen en de topkwaliteit materialen kunt u bij ons ook terecht voor deskundig advies op maat. Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u weten welk steigerhout het meest geschikt is voor uw project? Bel dan gerust naar 0512 - 36 49 04 voor advies op maat van vakmensen.