Old Look
Old Look

Bent u op zoek naar steigerplanken met een old look? Wij hebben een ruim aanbod aan grijs geïmpregneerde planken. Deze nieuwe steigerplanken zijn behandeld om er uit te zien als gebruikte planken, wat voor een mooi en robuust effect zorgt. Doordat de planken fijnbezaagd zijn is het aantal splinters aanzienlijk minder dan bij normaal gezaagde planken. Kortom, old look steigerplanken hebben alle voordelen van een nieuwe steigerplank met het robuuste uiterlijk van een gebruikte.

Nu met 10% korting!

Old Look

Old Look

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Losse steigerplanken

In onze webshop kunt u losse steigerplanken bestellen in verschillende lengtes. De planken zijn verkrijgbaar in een lengte van 1, 2, 3, 4 en 5 meter. Alle planken hebben een dikte van 3 cm en een breedte van 19,5 cm. Voor een klein bedrag kunt u al meerdere steigerhouten planken aanschaffen.

 

Pakket steigerplanken

Heeft u een groot aantal steigerplanken nodig voor uw project? Dan bieden wij meerdere pakketten met “old look” steigerplanken. Ook bij deze grootverpakkingen heeft u keuze uit verschillende lengtes. De pakketten zijn verkrijgbaar met 25, 50 en 78 planken. Doordat u groot inkoopt kunnen wij een nóg scherpere prijs bieden. Wanneer u op zoek bent naar goedkoop steigerhout dan zijn deze pakketten erg interessant.

 

Voordelen van old look steigerhout

  • Nieuwe planken die er gebruikt uitzien

  • Robuuste uitstraling

  • Goedkoop

  • Geïmpregneerd en daardoor beschermt tegen weersomstandigheden

  • Duurzaam

  • Natuurlijk

  • Makkelijk bewerkbaar

 

Old look steigerhout kopen

Bent u overtuigd van de robuuste en mooie uitstraling van de prachtige old look steigerplanken in ons assortiment? Dan kunt u ze direct bestellen. Wij hebben een ruime  voorraad aan steigerhout, waardoor wij de door u bestelde planken enorm snel kunnen leveren.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.