Old Look
Old Look

Ben je op zoek naar steigerplanken met een old look? Wij hebben een ruim aanbod aan grijs geïmpregneerde planken. Deze nieuwe steigerplanken zijn behandeld om er uit te zien als gebruikte planken, wat voor een mooi en robuust effect zorgt. Doordat de planken fijnbezaagd zijn, is het aantal splinters aanzienlijk minder dan bij normaal gezaagde planken. De planken zijn geïmpregneerd in de prachtige old look kleur.

Old Look

Old Look

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Losse steigerplanken

In onze webshop kun je losse steigerplanken bestellen in verschillende lengtes. De planken zijn verkrijgbaar in lengtes van 1, 2, 3, 4 en 5 meter. Alle planken hebben een dikte van 3 cm en een breedte van 19,5 cm. Voor een klein bedrag kun je al meerdere steigerhouten planken aanschaffen.  

 

Pakket steigerplanken

Heb je een groot aantal steigerplanken nodig voor jouw project? Dan bieden wij meerdere pakketten met “old look” steigerplanken. Ook bij deze old look steigerhouten grootverpakkingen heb je keuze uit verschillende lengtes. De pakketten zijn verkrijgbaar met 25, 50 en 78 old look steigerhout planken. Hierdoor kies je altijd het meest geschikte pakket voor jouw klus. 

 

Voordelen van old look steigerhout

Het gebruik van old look steigerhout heeft meerdere voordelen. Buiten de eigenschappen die hier boven al benoemd zijn, heeft het old look steigerhout van Hout en Bouwmaterialen de volgende voordelen:

  • Nieuwe planken die er gebruikt uitzien
  • Robuuste uitstraling
  • Goedkoop
  • Geïmpregneerd en daardoor beschermt tegen weersomstandigheden
  • Duurzaam
  • Natuurlijk
  • Makkelijk bewerkbaar

 

Old look steigerhout kopen

Ben je overtuigd van de robuuste en mooie uitstraling van de prachtige old look steigerplanken in ons assortiment? Dan kun je ze direct online bestellen in onze webshop. Wij hebben een ruime voorraad aan old look steigerhout, waardoor wij de door jou bestelde planken enorm snel kunnen leveren.

 

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van old look steigerhout? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. We gaan graag samen met jou op zoek naar het meest geschikte materiaal voor jouw klus!

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.