Zwart
Zwart

Steigerhout is al jarenlang erg populair. De laatste tijd is er een grote trend op het gebied van steigerhout, namelijk: zwart steigerhout. De zwarte steigerplanken zijn fijnbezaagd en geimpregneerd.  Na het bestellen wordt het steigerhout snel geleverd en kunt u direct starten met het maken van uw creaties.

Zwart

Zwart

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Meubels van zwart steigerhout

Het voordeel van de zwarte steigerplanken in ons assortiment is dat het hout niet meer krimpt. Dat maakt het voor u mogelijk om er direct mee te werken. Naast het maken van (tuin)meubelen van het steigerhout, kunt u de planken ook gebruiken voor uw wooninrichting of tuin zelf. Denk aan wandbekleding als legplanken, bloembakken of een bankje. De mogelijkheden met steigerhout zijn eindeloos. U kunt het hout voor vele doeleinden gebruiken.

 

Steigerplanken in diverse lengtes

Zwarte steigerplanken zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten. De standaard maten 2, 3, 4 en 5 meter vindt u in ons assortiment. Wilt u een andere lengte steigerplanken? Dan kunnen wij de steigerplanken voor u op maat zagen.

 

Zwart steigerhout

De planken hebben een robuuste en strakke uitstraling. Bij het kopen van zwart steigerhout adviseren wij echter wel om zwart impregneermiddel erbij te bestellen. Mocht er tijdens het schroeven een stukje hout afbreken of moeten de gezaagde kanten bijgeverfd worden, dan heeft u de verf al in huis.

 

Direct bestellen

Wilt u zwarte steigerhout planken bestellen voor uw project? Bekijk dan welke planken en verpakking het beste bij uw wensen passen. Bestel vervolgens de steigerplanken voor de gegarandeerd laagste prijs. Wij staan bekend om onze snelle levering. Heeft u vragen over deze producten? Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.