Beschoeiing
Beschoeiing

Een beschoeiing is een soort van waterkering. Het houdt het afbrokkelen van de oever tegen. De beschoeiing moet dus ook goed bestemd zijn tegen water. Beschoeiingen kunnen worden gebruikt als bijvoorbeeld tuinverhoging of damwand. De beschoeiing bestaat in zo’n geval uit meerdere planken die één geheel vormen.

Beschoeiing

Beschoeiing

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Douglas schuttingplank 22x150x510

  -20%

  Douglas schuttingplank 22x150x510
  Speciale prijs € 7,92 Normale prijs € 9,90
 2. Hardhouten beschoeiingsplank

  -20%

  Hardhouten beschoeiingsplank
  Speciale prijs € 23,20 Normale prijs € 29,00

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen beschoeiing

Het gebruiken van beschoeiing kent meerdere voordelen. Zo is je oever optimaal beschermd tegen het afbrokkelen ervan. Daarnaast zijn de planken van Hout en Bouwmaterialen op het gebied van beschoeiing uitstekend bestand tegen water en vocht. Daarnaast kent mooie beschoeiing zowel een decoratieve als beschermende functie.

Eigenschappen beschoeiing

Bij Hout en Bouwmaterialen kun je terecht voor hardhouten beschoeiingsplanken. Het voordeel van deze houtsoort is dat deze zeer maatvast is en daarnaast goed bestendig tegen water. Daarom is het beschoeiingsmateriaal uit ons assortiment dus ook geschikt als constructiemateriaal in een vochtige omgeving.

Andere soorten tuinhout

Ben je niet op zoek naar beschoeiing, maar andere soorten tuinhout? Ook daarvoor kun je binnen ons assortiment terecht! Je vindt onder andere de volgende soorten tuinhout binnen ons assortiment:

Bezorging beschoeiing

Na het bestellen van de beschoeiing wil je natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van deze producten. Daarom doen we bij Hout en Bouwmaterialen ons best om de producten zo snel mogelijk bij je af te leveren. In het geval van de bezorging van producten met grotere gewichtsklassen duurt dit ongeveer 4 tot 7 werkdagen. Bij kleinere gewichtsklassen duurt een levering 1 tot 2 werkdagen.

Neem gerust contact op

Heb je vragen over beschoeiing? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Samen met jou komen we graag tot de meest geschikte producten voor jouw klus! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan jouw klus kunt beginnen.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.