Complete schuttingen
Complete schuttingen

Zelf geen zin om heel lang bezig te gaan met het zagen van planken voor een schutting? Of ontbeert je de tijd? Dat kunnen we ons natuurlijk voorstellen! Daarom kun je bij Hout en Bouwmaterialen ook terecht voor complete schuttingen. Er zijn meerdere soorten omrasteringen waarvoor je bij ons terecht kunt, waardoor je altijd het soort schutting vindt dat het beste bij jouw tuin past.

Complete schuttingen

Eigenschappen complete schuttingen

Door middel van een hek kun je op perfecte wijze de tuin compleet maken. Een schutting wordt gebruikt als afscheiding en geeft jou de gewenste privacy, wanneer je in de tuin bezig wilt of in de zomer lekker wilt zonnen. De complete schuttingen van Hout en Bouwmaterialen zijn er in meerdere soorten en maten.

 

Omrastering als bouwpakket

Na het bestellen van een complete schutting, wordt dit hek als bouwpakket bij je thuisbezorgd. Dit pakket bevat de benodigdheden, zoals natuurlijk het aantal planken dat je nodig hebt, maar ook de palen en de schroeven die gebruikt moeten worden. Zo kun je gauw aan de slag om jouw hek mooi neer te zetten!

 

Meerdere soorten schuttingen

Je kunt bij Hout en Bouwmaterialen terecht voor meerdere soorten schuttingen. Zo vind je bij ons omrasteringen van tuinhout, van Larikshout en van Zweedsrabat. Welke kant je ook op wilt met je schutting, binnen ons assortiment kom je volledig tot je recht!

 

Bezorging complete schuttingen

De levering van een schutting duurt vier tot zeven dagen, tenzij anders vermeld is. Dat houdt in dat jij na bestelling snel aan de slag kunt met het in elkaar zetten van jouw hek. Na bestelling weet je dus zeker dat je vlot een omrastering in de tuin hebt staan.

 

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een schutting bij jouw in de tuin? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze andere producten staan onze medewerkers je graag te woord. Contact opnemen kan gemakkelijk op de volgende manier.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.