Funderingsbalken

Met funderingsbalken beschermt u de onderkant van uw tuinhuis of blokhut, daarnaast zorgen deze funderingsbalken ervoor dat deze stevig blijft staan. Bij ons heeft u de keuze uit funderingsbalken in verschillende maten. De hardhouten balken staan bekend om de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van het materiaal.

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

per pagina

Hardhout funderingsbalken

Onze funderingsbalken van hardhout zijn afgewerkt met een glad oppervlak en hebben een robuuste uitstraling. De funderingsbalken zijn verkrijgbaar in deze maten:

De funderingsbalken in ons webshop kunnen goed tegen houtrot en hebben een enorm lange levensduur. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame fundering voor uw tuinhuis of blokhut? Dan zijn onze funderingsbalken uitermate geschikt!

 

Funderingsbalken kopen

Wilt u onze funderingsbalken gebruiken bij uw project? Bestel ze de funderingsbalken direct via onze webshop. Onze hardhouten balken zijn zeer scherp geprijsd. Daarnaast hebben wij de funderingsbalken in alle verschillende afmetingen op voorraad, zo kunnen wij ze direct uit voorraad leveren. Heeft u vragen over funderingsbalken of over andere producten en het gebruiken ervan? Dan kunt u advies vragen bij onze deskundige klantenservice.