Lariks schoren
Lariks schoren

Deze fijnbezaagde schuine balken kunt u gebruiken voor veranda's en overkappingen, hiermee maakt u uw overkapping extra stevig. Ook zorgen de schuine zijden voor een prachtige uitstraling. Wij zagen schuine schoren goed op maat zodat u super strakke hoeken krijgt. Niet alleen zijn de lariks schoren onmisbaar, ze zijn ook aantrekkelijk in de prijs.

Lariks schoren

Lariks schoren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Lariks Schoor 10x10x70 cm

  -15%

  Lariks Schoor 10x10x70 cm
  Speciale prijs € 14,92 Normale prijs € 17,55
 2. Lariks Schoor 5x10x70 cm

  -15%

  Lariks Schoor 5x10x70 cm
  Speciale prijs € 5,14 Normale prijs € 6,05
 3. Lariks Schoor 5x15x70 cm

  -15%

  Lariks Schoor 5x15x70 cm
  Speciale prijs € 9,82 Normale prijs € 11,55

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Schoren ter ondersteuning

Een schoor is een schuine balk die uw constructie ondersteund. Deze schuine balken zorgen ervoor dat uw bouwwerk steviger staat en bijvoorbeeld meer wind kan vangen. Deel met ons uw ideeën over uw bouwwerk en wij zagen voor u schoren op maat.

 

Waarom lariks?

Schoren van lariks zijn een goede keuze voor bouwwerken die buiten staan, zoals een overkapping of tuinhuisje. Lariks is namelijk een duurzame houtsoort die goed tegen een stootje kan. De hardheid van deze houtsoort is te vergelijken met die van tropisch hardhout. Daarnaast is de houtsoort van zichzelf watervast. Ideaal voor in de tuin.

 

Lariks heeft van zichzelf noesten en kwasten. Maar wees gerust, wij laten al ons materiaal van te voren keuren zodat u hier geen last van heeft. Denkt u er wel om dat u gaten voor boort en deze niet te dicht bij de rand plaatst? Wanneer dit wel het geval is, loopt u de kans dat het hout gaat splijten.

 

Meer producten nodig?


Heeft u de rest van de materialen voor uw constructie al verzameld? Houtenbouwmaterialen.nl kan u nameljik in al uw wensen voorzien. Wanneer u aan de slag gaat met een bouwwerk in de tuin, heeft u misschien ook palen en regels nodig. Ook deze bieden we aan in de houtsoort lariks. En wat dacht u van prachtige natuurlijke schaaldelen om de gevel te bekleden?

 

Kijk gerust verder op onze website. Houtenbouwmaterialen.nl is dé webwinkel in tuinhout.

 

Vragen over onze producten?


Bel 0512 - 36 49 04 of stuur een WhatsApp: 06 - 181 243 07. We vinden het geen enkel probleem om u te woord te staan over onze producten of de toepassing hiervan. Maandag tot en met vrijdag zijn we van 09.00 tot 17.00 bereikbaar.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.