Speeltoestellen
Speeltoestellen

Ben je op zoek naar vermaak voor de kinderen voor in de tuin? Dan is het een goed idee om speeltoestellen van Hout en Bouwmaterialen te overwegen! Op deze pagina vind je allerlei producten die jouw speeltoestel in de tuin compleet kunnen maken! Je vind complete speelhuizen, maar ook accessoires terug in ons aanbod op het gebied van speeltoestellen.

Speeltoestellen

Speeltoestellen

34 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina
 1. Brandweerbel rood
  Brandweerbel rood
  € 23,95
 2. Brandweerpaal
  Brandweerpaal
  € 39,95
 3. Brandweerpaal + brandweerbel rood
  Brandweerpaal + brandweerbel
  € 61,95
 4. Kunststof schommel blauw
  Complete schommelset blauw
  € 95,00
 5. Kunststof schommel rood
  Complete schommelset rood
  € 95,00
 6. Driehoek ringenset

  -12%

  Driehoek ringenset
  Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 16,95
 7. Hoekverbinder

  -9%

  Hoekverbinder
  Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 24,00
 8. Kinderspeelhuis Koekie

  -6%

  Kinderspeelhuis Koekie
  Speciale prijs € 619,00 Normale prijs € 656,41
 9. Knopentouw

  -8%

  Knopentouw
  Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,00
 10. Kunststof glijbaan 290 x 50x 150 cm hoog
  Kunststof glijbaan 290 x 50x 150 cm hoog
  € 90,00
 11. Metalen duikelstang

  -15%

  Metalen duikelstang
  Speciale prijs € 16,50 Normale prijs € 19,50

34 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Meer plezier in de tuin

Speeltoestellen zorgen voor meer plezier in de tuin. Jonge kinderen vinden het over het algemeen heerlijk om met mooi weer in de tuin te kunnen spelen. Speeltoestellen van Hout en Bouwmaterialen zorgen ervoor dat hier nog meer plezier bij komt kijken. In ons assortiment kan onder andere gekozen worden uit glijbanen, ringensetten en complete schommelsetten in verschillende kleuren.

Uitgebreid assortiment

Binnen ons assortiment vind je meerdere producten op het gebied van speeltoestellen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor complete speelhuizen. Heb je al speeltoestellen staan en ben je op zoek naar accessoires? Ook deze vind je bij Hout en Bouwmaterialen! Door het uitgebreide assortiment kun je altijd het soort speeltoestel uitkiezen waar jij naar op zoek bent!

Andere soorten producten

Zijn speeltoestellen voor in de tuin toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook eens onze andere soorten producten op het gebied van tuinhout. Je kunt bij ons ook terecht voor andere producten, zoals:

Service Hout en Bouwmaterialen

Bij Hout en Bouwmaterialen vinden we het belangrijk dat jij lang kunt genieten van jouw product. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. In combinatie met de zachte prijs van onze speelmaterialen weet jij zeker dat je profiteert van een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van speeltoestellen bij jouw in de tuin? Neem dan contact met ons op! Samen met jou komen we graag tot de meest geschikte speeltoestellen voor in jouw tuin. Zo weet je zeker dat je gedurende lange tijd kunt genieten van de producten die je bij ons aanschaft.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.