Weide afrastering

Wilt u een weide afrasteren? Dan heeft u eigenlijk maar twee materialen nodig: weidepalen en afrastering. Als afrastering kunt u kiezen tussen gaas, puntdraad en schrikdraad. Afhankelijk van uw wensen vindt u bij ons de juiste materialen voor een goede weide afrastering.

Goedkope weideafrastering

Geen weideafrastering is goedkoper als een zelf gemaakte afrastering. Zeker met onze scherpe prijzen kunt u voordelig weide afrastering aanschaffen. Een veilige, diervriendelijke en duurzame oplossing voor het afrasteren van uw weides kunt u gemakkelijk zelf maken.

  

Prikkeldraad

Bij ons vindt u drie verschillende rollen prikkeldraad met lengtes van 100, 250 en 500 meter. Het gaat om zwaar verzinkte draden met een hoog koolstofgehalte. De zinklaag bedraagt tenminste 240 g/m2. Hierdoor is een lange levensduur van het prikkeldraad verzekerd.

 

Gaas

Als het gaat om gaas hebben wij vele verschillende soorten in ons assortiment. Voor alle weideafrastering doeleinden hebben wij het juiste gaas. In een handomdraai maakt u met gaas een hek of afrastering.

 

AKO afrastering

Wanneer u schrikdraad om de weide wilt hebben is AKO afrastering zeer geschikt. Het merk AKO levert topkwaliteit materialen voor het aanbrengen van een afrastering met schrikdraad.

 

Weidepalen

Natuurlijk moet het prikkeldraad, gaas en schrikdraad ergens aan bevestigd worden. Weidepalen zorgen ervoor dat u de omheining van uw weide daaraan kan bevestigen. Onze weidepalen zijn zeer goedkoop en hebben een lange levensduur.

 

Alles voor uw weideafrastering

Alles wat u zoekt voor uw weideafrastering vindt u bij ons in het assortiment. Van prikkeldraad tot kippengaas, wij hebben het allemaal. Zo kunt u alle materialen die u nodig heeft voor de weideafrastering bij ons bestellen. Onze snelle levering zorgt ervoor dat u snel aan de slag kan met de geleverde materialen.