5% KORTING MET CODE: HBM5

Composiet schuttingen

Composiet schuttingen zijn een perfecte oplossing wanneer je een nieuwe schutting wilt plaatsen. Door de combinatie van hout en kunststof krijg je een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal, maar nog steeds met een prachtig houtmotief. Combineer schermen, palen en deuren voor een mooie en veilige omheining van je tuin met een eigentijdse look.

Composiet schuttingen

Composiet schuttingen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ons assortiment

Wij hebben in ons assortiment alle componenten die je nodig hebt om een  prachtige composiet schutting van Woodvision te plaatsen zoals jij dat wilt.

 

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

De composiet schuttingen zijn van goede kwaliteit en perfect voor je tuin. Je kunt met deze producten gerust aan de slag in de tuin.

 

Woodvision

Naast de composiet schuttingen van Woodvision zijn er nog vele andere tuin producten van dit merk in ons assortiment. Je vindt op onze webshop meer prachtige houtproducten zoals: tuinverblijven, speeltoestellen, tuinmeubilair, accessoires en los tuinhout van Woodvision zodat je zelf aan de slag kan gaan.

 

Bekijk alles van Woodvision >

 

Woodvision schuttingen

Woodvision heeft niet alleen maar composiet schuttingen, maar nog veel meer schuttingen en hekken voor iedere tuin. Naast de composiet schuttingen kun je ook nog even kijken tussen: Grind- en steenschuttingen, hout beton schuttingen, natuurlijke schuttingen, houten schuttingen of neem een kijkje bij de hekken als je minder hoogte wilt. Zo vind je de perfecte schutting voor jouw tuin.

 

Meer schuttingen

Wil je toch geen schutting van Woodvision? Neem dan een kijkje bij onze kant en klare schutting pakketten. Je besteld zo gemmakelijk een complete schutting in verschillende houtsoorten. Zo heb je direct alles wat je nodig hebt voor een prachtige schutting in je tuin.

 

Bekijk meer schuttingen >

 

Voordelen van Houtenbouwmaterialen.nl

Je bent bij ons zeker van goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Bestel je nieuwe schutting gemmakelijk online met snelle levering aan huis. Zo kun jij focusen op de klus zelf met kwaliteit en service waar je op kan rekenen.

 

Lees meer over Houtenbouwmaterialen.nl >

 

Deskundig advies van specialisten

Wij helpen je graag met het kiezen van de perfecte artikelen voor jouw klus. Onze medewerkers staan klaar voor al je vragen met deskundig advies. Zo weet jij precies wat je nodig hebt en hoe jij het beste aan de slag kan gaan. Neem contact op met één van onze medewerkers voor al je vragen.   

 

Neem contact op >

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties