DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Hout en Bouwmaterialen verwelkomt je graag als zakelijke klant!

Hout en Bouwmaterialen heeft alles wat jij nodig hebt voor bouw en verbouw. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Hierbij richten wij ons op meubelbedrijven, hoveniers, bouwbedrijven en klusbedrijven die op zoek zijn naar producten met een snelle levertijd van 5 werkdagen. Alle getoonde prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW en bij een minimaal orderbedrag van € 3.000,00 bezorgen wij gratis in Noord-Nederland en bij een minimaal orderbedrag van € 5.000,00 in de rest van Nederland.

 

Zodra je een zakelijk account bij ons aanmaakt en hierbij een geldig BTW nummer invult zorgen wij dat je, bovenop de lopende kortingen, een extra korting krijgt!

 

Vanaf een orderbedrag ad. € 2.500,00 incl. BTW een extra korting van 2.5%;
Vanaf een orderbedrag ad. € 5.000,00 incl. BTW een extra korting van 5%;
Vanaf een orderbedrag ad. € 7.500,00 incl. BTW een extra korting van 7.5%.

 

Wanneer je met het orderbedrag boven de € 10.000,00 incl. BTW komt willen wij je vragen om telefonisch contact op te nemen voor een individuele prijsafspraak.

Zodra je het account hebt aangemaakt controleren wij eenmalig je BTW nummer. Zodra dit gereed is ontvang je van ons een e-mail en kun je gebruik maken van de aantrekkelijke kortingen!

 

Let op: Bedrijfskorting vervalt bij een tijdklok aanbieding van 10% korting of meer.