Klantenservice
Veelgestelde vragen  |  Levering  |  Verzendkosten  |  Betaalmethodes  |  Openingstijden  |  Contact  |


Levertijd

De levertijd van uw bestelling bij Houtenbouwmaterialen.nl bedraagt 3 tot 11 werkdagen, tenzij anders vermeld. Voor sommige producten, zoals blokhutten en tuinhuizen, geldt een langere levertijd. Uw bestelling wordt in één zending afgeleverd.


Levering gewichtsklasse KLEIN
Levering bedraagt 1 tot 4 werkdagen

Levering gewichtsklasse GROOT
Levering bedraagt 1 tot 6 werkdagen

Leveringen per vrachtwagen kennen een minimale doorlooptijd van 3 werkdagen vanaf opdracht dus 2 dagen vanaf het moment van afhaling. Dat wil zeggen:

Dag A. ontvangst opdracht
Dag B. picken en/of afhalen
Dag C. afleveren

Voorbeeld praktijk:
Als een klant uit Rotterdam (leveringsschema woensdag) op dinsdag bij ons bestelt, dan wordt deze order dinsdag een week later bij jullie afgehaald. Deze staat dan normaalgesrpoken vanaf woensdag klaar bij onze expeditie. Eerstvolgende levermogelijkheid is dan de woensdag daarop. Gevolg -> levertijd = 11 werkdagen

Als deze klant op maandag besteld zou hebben dan wordt deze de volgende dag gehaald, staat woensdag klaar voor verzending en gaat dan een week later op transport. Gevolg -> levertijd 6 werkdagen.


Spoedleveringen
Spoedleveringen buiten de standaard route zijn mogelijk, in onderling overleg, tegen een meerprijs van € 60,00 per bestelling (dit zal aangegeven moeten worden bij opmerkingen en extra overgemaakt moet worden).


Bezorgkosten

Voor het berekenen van de bezorgkosten maakt Hout- en Bouwmaterialen onderscheid tussen 2 gewichtsklassen: Klein en Groot. De bezorgkosten in Nederland variëren tussen de € 6,95 voor klein en € 65,- voor groot. 
Hier vindt u meer informatie over bezorgkosten.

Onze bezorgers
Voor het bezorgen van uw bestelling maken we gebruik van de volgende bezorgers:

·        Eigen transport

·        Frl-group en  PostNL (klein)

·        Smilda


Contact

Voor meer informatie over bezorgen en levertijden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.