Verf & Kit

verf en kit

 

Wilt u een schutting, terras of overkapping schilderen? Wij hebben de juiste verf voor iedere klus. In ons assortiment verf en kit vindt u allerlei kleuren verf en topkwaliteit kit. Onze producten zijn geschikt voor zowel de doe-het-zelver als professionele schilders. Door onze scherpe prijzen betaald u bij ons nooit te veel.

Beits

Door beits aan te brengen zorgt u voor een transparantie of gekleurde laag op het hout. Beitsen maakt het houtwerk niet alleen mooier, maar het zorgt ook voor duurzame bescherming. Bij ons heeft u keuze uit een groot aantal beitsen van A-merken. Van dekkende tot transparante beits, wij hebben het allemaal.

 

Houtolie

Houtolie werkt in principe hetzelfde als beits, echter zorgt houtolie ervoor dat de natuurlijke tekening en nerf beter tot recht komt. Houtolieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor de eerste behandeling met olie moet het hout goed droog, schoon, stofvrij, vetvrij en zuig- en trekvast zijn.

 

Grondverf

Het woord “grondverf” zegt genoeg. Het vormt de ondergrond voor alle laksoorten. Of het nu om metaallak, schakelverf of lakverf gaat. Wanneer u de ondergrond goed voorbehandeld met grondverf beschermt u de ondergrond optimaal, hecht de lak beter en zorgt de goede en egale dekking voor een prachtig eindresultaat.

 

Kit

Naden en kieren afdichten doet u natuurlijk met kit. Wij hebben verschillende soorten kitten in ons assortiment, waaronder acrylaatkit en siliconenkit. Dit zijn de meest voorkomende soorten kit. Voor iedere klus hebben wij de juiste kit in huis.

 

Overige schildersbenodigdheden

Naast bovenstaande producten bestaat ons assortiment “verf en kit” uit nog veel meer schilderbenodigdheden, waaronder impregneervloeistof, cleaners & protectors, schuurpapier, kwasten, lijm, pur, spray, purpistolen en kitpistolen.