10% KORTING MET CODE: HBM10 en
12,5% AFHAALKORTING MET CODE: AFHALEN

Verf & Kit

Verf of kit nodig om jouw project helemaal af te maken? Wij hebben de juiste verf voor iedere klus. In ons assortiment verf en kit vind je allerlei kleuren verf en topkwaliteit kit. Onze producten zijn geschikt voor zowel de doe-het-zelver als professionele schilders. Door onze scherpe prijzen betaal je bij ons nooit te veel voor zowel verf als kit.

Verf & Kit

Beits

Door beits aan te brengen zorg je voor een transparantie of gekleurde laag op het hout. Beitsen maakt het houtwerk niet alleen mooier, maar het zorgt ook voor duurzame bescherming, waardoor het hout langer mee gaat. Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal beitsen van A-merken. Van dekkende tot transparante beits, wij hebben het allemaal.

 

Houtolie

Houtolie werkt in principe hetzelfde als beits, echter zorgt houtolie ervoor dat de natuurlijke tekening en nerf beter tot zijn recht komt. Houtolieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor de eerste behandeling met olie moet het hout goed droog, schoon, stofvrij, vetvrij en zuig- en trekvast zijn.

 

Grondverf

Het woord “grondverf” zegt genoeg. Deze verf vormt de ondergrond voor alle laksoorten. Of het nu om metaallak, schakelverf of lakverf gaat. Als je de ondergrond goed voorbehandelt met grondverf, bescherm je de ondergrond optimaal, hecht de lak beter en zorgt de goede en egale dekking voor een prachtig eindresultaat.

 

Kit

Naden en kieren afdichten doe je natuurlijk met kit. Wij hebben verschillende soorten kit in ons assortiment, waaronder acrylaatkit en siliconenkit. Dit zijn de meest voorkomende soorten kit. Voor iedere klus hebben wij de juiste kit in huis.

 

Overige schildersbenodigdheden

Naast bovenstaande producten bestaat ons assortiment 'verf en kit' uit nog veel meer schilderbenodigdheden. Zoals impregneervloeistof, cleaners & protectors, schuurpapier, lijm, pur, spray, purpistolen en kitpistolen. Ook kun je bij ons verfrolbeugels en kwasten bestellen.

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties