Plaatmateriaal
Plaatmateriaal

Wij zijn dé leverancier voor de beste kwaliteit plaatmateriaal tegen een scherpe prijs. Voor welke klus je ook plaatmateriaal nodig hebt, wij hebben het altijd op voorraad. Van betonplex tot MDF en van kunststof tot gips: wij hebben alle platen. Neem hieronder een kijkje in ons ruime assortiment en neem gerust contact op als je iets niet kunt vinden.

Plaatmateriaal

Plaatmateriaal groothandel

Houtenbouwmaterialen.nl is dé leverancier van hout- en bouwmaterialen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben een breed aanbod aan plaatmateriaal voor binnen en buiten in ons assortiment:

 

Het juiste plaatmateriaal voor iedere klus

Plaatmateriaal kun je gebruiken voor zowel binnen- als buitenshuis. Binnenshuis kun je plaatmateriaal gebruiken voor bijvoorbeeld het plaatsen van een binnenwand of plafond. Maar je kunt plaatmateriaal ook voor buiten gebruiken. Denk hierbij aan een veranda of tuinhuisje. Hiernaast is plaatmateriaal ook zeer geschikt voor diverse toepassingen in de interieurbouw.

 

Plaatmateriaal voor binnen

Voor droge binnenruimtes zijn de volgende plaatmaterialen geschikt: Agnes plafondplaten, Spaanplaat (spano), gipsplaten, OSB platen, MDF platen, Multiplex platen en Uniprime platen.

 

Plaatmateriaal voor buiten

Gebruik je plaatmateriaal voor een (vochtige) binnenruimte of zelfs buitenshuis? Dan zijn er de volgende keuzes: Betonplex, Multiplex platen, Triplex, Kunstofplaten en uniprime platen.

 

Plaatmateriaal voor wand-, vloer-en dakconstructies

Welk plaatmateriaal gebruik je nu voor wand-, vloer-en dakconstructies? De volgende plaatmaterialen zijn hiervoor geschikt: Kunststofplaten, OSB platen, underlayment platen, board, multiplex platen en Uniprime platen. Gebruik een toiletplaat voor de montage van een hangtoilet. Deze voorbewerkte achterplaat is extra vochtwerend en geschikt voor alle soorten hangtoiletten en binnenwanden. Ook zijn de toiletplaten eenvoudig op maat te maken.

 

Plaatmateriaal voor de interieurbouw

Voor in de interieurbouw wordt vaak gekozen voor de volgende plaatmaterialen: Meubelpanelen, Multiplex, MDF, Spaanplaat (spano) en board. Deze plaatmaterialen zijn geschikt voor diverse (decoratieve) toepassingen in de interieurbouw. Dit omdat deze platen eenvoudig te frezen en te zagen zijn.

 

Eenvoudig plaatmateriaal bestellen in onze webshop

We bieden plaatmaterialen aan in diverse maten, zodat je altijd jouw juiste maat plaatmateriaal vindt voor iedere klus. In onze webshop vind je een overzicht met welke soorten plaatmateriaal wij allemaal aanbieden. Op de productpagina’s kun je nog meer lezen over de eigenschappen en specificaties van het desbetreffende plaatmateriaal. Zo kan je eenvoudig online het beste plaatmateriaal voor jouw klus vinden en deze gemakkelijk bestellen. Heb je vragen over welk plaatmateriaal het meest geschikt is voor jouw klus? Of heb je een vraag over het afwerken van de platen? Dan kun je contact opnemen via 0512 - 36 49 04 voor advies van specialisten op het gebied van bouwmaterialen.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.