10% KORTING MET CODE: HBM10 en
12,5% AFHAALKORTING MET CODE: AFHALEN

Knauf glaswol

Door middel van de glaswol uit het assortiment van Hout en Bouwmaterialen kun je jouw huis perfect isoleren. Glaswol heeft een flexibele vezelstructuur waardoor energieverlies beperkt wordt. Bovendien is glaswol van zichzelf een duurzaam en dus milieuvriendelijk product. 

Knauf glaswol

Knauf glaswol

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen glaswol

Glaswol heeft dus een isolerende werking een ander voordeel van de glaswol van Knauf is dat deze geen jeukende werking heeft: voorheen was dit namelijk één van de minpunten van het gebruik van glaswol. Nog een ander groot voordeel van glaswol is dat dit bekend staat als een zeer brandveilig product.

 

Eigenschappen glaswol

Het glaswol van Knauf die je op deze pagina terug kunt vinden, hebben verschillende eigenschappen. Zo staan de producten dus bekend als brandveilig en hebben een goede isolatiewaarde. Door de verschillende lengtes, diktes en breedtes kun je altijd een rol glaswol kiezen dat geschikt is voor de omvang van jouw klus in en rondom huis.

 

Andere isolatieproducten

We bieden verschillende isolatieproducten aan in onze webshop. Behalve voor Knauf glaswol, kun je bij ons daarom ook bij de volgende soorten we bieden ook veel verschillende andere producten aan op het gebied van isolatiemateriaal. De ook voor verschillende andere producten om jouw huis te isoleren hebben we veel isolatiemateriaal. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor de volgende categorieën:

 

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van glaswol? Neem dan contact met ons op! Samen met jou lichten we je graag in over de mogelijkheden van de Knauf glaswol. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers je graag te woord. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk goed voorbereid aan jouw klus kunt beginnen.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties