5% KORTING MET CODE: HBM5

Kit

Voor het afdichten van kieren en naden is het nodig om kit te gebruiken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten kitten van topkwaliteit. Naast de meest voorkomende kitten als acrylaatkit en de siliconenkit hebben wij ook lijmkit, houtvuller, beglazingskit en nog veel meer. Kortom, voor iedere klus vindt u bij ons de juiste kit.

Kit

Kit

27 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina
  1. Kelfort acrylkit anti crack 310ml wit - Hout en Bouwmaterialen - 2023
    Kelfort acrylkit anti crack 310ml wit
    € 4,40
     

27 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Wat voor soort kit heeft u nodig?

Bij het kopen van de juiste kit is het belangrijk om te weten welke voegen u ermee wilt afkitten. Hieronder hebben we het meest geschikte kit per soort voegen op een rijtje gezet.

Aansluitvoegen: acrylaatkitten

Niet/weinig werkende voegen worden ook wel aansluitvoegen genoemd. Voor het afkitten van deze voegen is acrylaatkit nodig. Deze kit is hard en stijf, dat maakt deze kit beter overschilderbaar.

Constructievoegen: constructiekitten

Bij constructievoegen wordt er gebruik gemaakt van specialist constructiekit, deze kit is bedoeld om verschillende bouwmaterialen elastisch met elkaar te verlijmen.

Bewegingsvoegen: hybride- of siliconenkitten

Voor het afkitten van bewegingsvoegen, ook wel dilatatievoegen genoemd, is een flexibele kit nodig. Flexibel kit zorgt ervoor dat het uitzetten en krimpen van de voegen opgevangen wordt. Siliconen- en hybridekitten zijn hiervoor het meest geschikt.

 

Online kit bestellen

Wij zijn voor zowel de zakelijke als particuliere professional het voordeligste adres voor alle soorten kit. Onze kitten zijn van absolute topkwaliteit, daarnaast hebben we een zeer uitgebreid aanbod van verschillende soorten kit. Zo is er altijd wel de juiste kit voor iedere klus te vinden. Alle kitten hebben wij op voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. Heeft u nog vragen over het soort kit dat u nodig heeft? Wij staan voor u klaar, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0512 - 36 49 04.

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties