Zakgoed

In ons assortiment vindt u verschillende soorten zakgoed, waaronder cement, kalk, mortels en strooizout. Hieronder geven wij u wat meer informatie over deze producten.

 

Cement

Cement kopen kan bij ons tegen een zeer scherpe prijs. Sterker nog, wij bieden cement tegen de laagste prijs. Voor een zak van maar liefst 25 kilo cement betaald u bij ons slechts €3,75. Cement is de basis tot succes. Ons cement kan toegepast worden bij beton, metselmortel, dekvloermortel, voeg mortel en injectiemortel.

 

Kalk

Mekal kalk in de speciekuip betekent goede verwerkbaarheid en een watervasthoudend vermogen zonder overdosering van hulpstoffen. Door kalk toe te voegen creëert u een nog betere hechtingssterkte, elasticiteit en vochtbestendigheid van pleister- en metselwerk. Kalk is goed geschikt voor verankeren van bouten, beugels, ankers en palen, daarnaast is het ook uitstekend te gebruiken voor het afwerken en repareren van rioolputten, afvoerputten en stallen. Ook voor het repareren van muren en inmetselen wordt veelal kalk gebruikt. Bij ons vindt u goedkope zakken kalk van hoge kwaliteit.

 

Mortels

Een mortel wordt ook wel metselspecie genoemd. Mortel is een aangemaakt mengsel van toeslagstoffen, bindmiddel en water. Het bindmiddel in mortels kan cement, maar ook kalk of beide zijn. Zand is door de vele goede eigenschappen vaak het toeslagmateriaal. Verder is er nog water nodig om de stoffen met elkaar te mengen. Wij bieden verschillende soorten mortels voor scherpe prijzen !

 

Strooizout

Strooizout is bij iedereen wel bekend. Het is verstandig om voordat de winter begint voldoende strooizout in huis te hebben. Zo bent u goed voorbereid op de eerste sneeuwvlokken en voorkomt u gevaren door gladheid. Voorkom dat uw pad of oprit verandert in een glijbaan door strooizout te gebruiken. Bij ons is strooizout scherp geprijsd en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.