EXTRA KORTING 5% KORTING MET CODE: HBM5

Zakgoed

In een aantal gevallen kun je zakgoed goed gebruiken bij jouw klus. Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we dan ook meerdere soorten zakgoed in ons assortiment. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor cement, kalk en mortels. Ook vind je strooizout terug op deze pagina. Naar wat voor soort zakgoed je ook op zoek bent, je vindt het binnen onze webshop.

Zakgoed

Zakgoed

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Cement

Cement kopen kan bij ons tegen een zeer scherpe prijs. Sterker nog, wij bieden cement tegen de laagste prijs. Voor een zak van maar liefst 25 kilo cement betaal je bij ons slechts €10,19. Cement is de basis tot succes. Ons cement kan toegepast worden bij beton, metselmortel, dekvloermortel, voeg mortel en injectiemortel. Daardoor kun je cement dus voor verschillende toepassingen gebruiken.

 

Kalk

Mekal kalk in de speciekuip betekent goede verwerkbaarheid en een watervasthoudend vermogen zonder overdosering van hulpstoffen. Door kalk toe te voegen creëer je een nog betere hechtingssterkte, elasticiteit en vochtbestendigheid van pleister- en metselwerk. Kalk is goed geschikt voor verankeren van bouten, beugels, ankers en palen, daarnaast is het ook uitstekend te gebruiken voor het afwerken en repareren van rioolputten, afvoerputten en stallen. Ook voor het repareren van muren en inmetselen wordt veelal kalk gebruikt. Bij ons vind je goedkope zakken kalk van hoge kwaliteit.

 

Mortels

Een mortel wordt ook wel metselspecie genoemd. Mortel is een aangemaakt mengsel van toeslagstoffen, bindmiddel en water. Het bindmiddel in mortels kan cement, maar ook kalk of beide zijn. Zand is door de vele goede eigenschappen vaak het toeslagmateriaal. Verder is er nog water nodig om de stoffen met elkaar te mengen. Wij bieden verschillende soorten mortels aan voor scherpe prijzen!

 

Strooizout

Strooizout is bij iedereen wel bekend. Het is verstandig om voordat de winter begint voldoende strooizout in huis te hebben. Zo ben je goed voorbereid op de eerste sneeuwvlokken en voorkom je gevaren door gladheid. Voorkom dat jouw pad of oprit verandert in een glijbaan door strooizout te gebruiken. Bij ons is strooizout scherp geprijsd en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties